LED Design Holland: de LED Specialist

Van plan om over te stappen op LED verlichting? Of het nu om LED verlichting gaat voor uw kantoor of bedrijfspand. Of misschien wilt u wel met uw VvE overstappen op LED verlichting. LED Design Holland werkt uitsluitend met gediplomeerde LED specialisten. Kom bij ons langs in Breda en laat u adviseren door een gediplomeerd LED specialist. Uiteraard komen we ook graag bij u langs op locatie!

Waarom LED verlichting?

Niet voor niets de LED Specialist in Noord Brabant en ver daarbuiten

LED Design Holland is gevestigd in Breda (Noord Brabant) en bedient dan ook vele klanten in deze regio. Uiteraard beperkt ons werk zich niet tot deze provincie. Als LED specialist worden onze vakkundige medewerkers door bedrijven en VvE’s uit heel het land om advies gevraagd. Snel schakelen en persoonlijke aandacht staat centraal in onze dienstverlening. Om die reden krijgt iedere klant een eigen contactpersoon toegewezen. Deze LED specialist helpt u van het begin tot het eind met het maken van belangrijke keuzes. Zo zal onze LED specialist u om te beginnen voorrekenen welke besparing met een overstap naar LED verlichting gemoeid is. Uiteraard staat uw eigen LED specialist ook voor u klaar tijdens en na de plaatsing van de verlichting.

Waarom de LED Specialisten van LED Design Holland?

De LED Specialisten van LED Design Holland uit Breda hebben door heel Nederland vele klanten van advies en – uiteraard – goede LED verlichting voorzien. Wij mogen ons dan ook met recht de LED Specialist van Nederland noemen. Dit bewijzen de gediplomeerde medewerkers keer op keer. Nog één keer de voordelen op een rijtje:

  • Wij komen bij u op locatie door heel Nederland
  • Wij werken enkel met gediplomeerde LED specialisten
  • Een flinke financiële besparing.
  • Vakkundig advies.
  • U krijgt een vast contactpersoon
  • Compleet pakket van advies t/m installatie
  • Wij kunnen u eventueel ook helpen met een subsidieaanvraag
  • Vele tevreden klanten gingen u voor!

Voor advies op maat kunt u contact opnemen met een van onze LED specialisten.