Hotel Nassau kiest voor LED Design Holland

Hotel Nassau in Breda is het eerste vijfsterrenhotel van Brabant. Bij een sterrenhotel als dit wordt natuurlijk enkel gewerkt met de beste materialen. Kwaliteit is uiteraard van groot belang. LED Design Holland mocht de gevelverlichting plaatsen. Officieel opent Hotel Nassau 15 september, maar er kan nu alvast worden proefgedraaid. Zo is ook de gevelverlichting al te aanschouwen. 

Hotel Nassau kiest voor LED gevelverlichting

In veel gevallen wordt er bij gevelverlichting gekozen voor traditionele halogeenlampen. Hotel Nassau koos voor een veel duurzamere variant. Namelijk LED verlichting. LED Design Holland heeft in opdracht van Hotel Nassau een LED strip van circa 80 meter aan de voorzijde van het hotel geplaatst. Een LED strip is een flexibele strip met daarop LED lampjes bevestigd. Het licht van een LED strip creëert een bijzondere sfeer. Dit komt doordat LED strips indirect licht produceren. Naast dat er een LED strip is bevestigd aan de voorzijde van Hotel Nassau, zijn er rondom het pand up & downlighters geplaatst. Een uplighter is LED gevelverlichting dat van onder komt en dus naar boven schijnt. Bij een downlighter is dit precies andersom; hier komt het licht van boven en schijnt het naar beneden. Door deze twee varianten te combineren wordt Hotel Nassau schitterend uitgelicht.

LED Gevelverlichting; een verstandige keus

Het feit dat er gekozen is voor LED gevelverlichting betekent dat er de komende periode fors bespaard zal worden. Conventionele verlichting is wellicht iets goedkoper in de aanschaf. Echter, gevelverlichting kent veel branduren. Gedurende de winter kan dit oplopen tot 16 uur per etmaal. Dankzij de zuinige LED verlichting waarvoor Hotel Nassau koos zullen de lichtkosten zo laag mogelijk gehouden worden.  Een besparing op lichtkosten in combinatie met het feit dat LED verlichting langer meegaat dan traditionele verlichting, levert een dubbele besparing op.

Vrijblijvend advies op maat

LED Design Holland heeft inmiddels vele tevreden klanten voorzien van LED verlichting. Overweegt u om LED lampen te laten plaatsen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze gediplomeerde adviseurs. Wij voorzien u graag van advies op maat. We kunnen u uw besparing voorrekenen ten opzichte van traditionele verlichting. LED Design Holland in Breda is door de weeks geopend van 08:30 tot 18:00.