Bedrijfshal LED verlichting van LED Design Holland

In veel bedrijfshallen wordt nog TL verlichting gebruikt. Dit is traditioneel gezien ook de meest gangbare manier voor het verlichten van grote ruimten. Het is relatief goedkoop en verlicht een bedrijfshal gelijkmatig en volledig. Anno 2016 is er echter een veel efficiëntere manier. Bedrijfshal LED verlichting. De experts van LED Design Holland helpen u graag met uw keuze.

Voordelen van bedrijfshal LED verlichting

Bedrijfshal LED verlichting, ook wel bekend als loods verlichting, biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele TL verlichting in magazijnen en grote opslagruimtes. Bedrijfshal LED verlichting levert drie keer een besparing op.

  1. Bedrijfshal LED verlichting besparing 1: verlichtingskosten Wanneer u uw bedrijfshal, magazijn of opslagruimte voorziet van LED verlichting dan levert dit een besparing op de verlichtingskosten. LED verlichting in uw bedrijfshal verbruikt namelijk aanzienlijk minder energie dan TL verlichting. Nadat de LED verlichting is geplaatst bespaart u gemiddeld 60 procent op de verlichtingskosten in uw bedrijfshal.
  2. Bedrijfshal LED verlichting besparing 2: vervangingskosten Naast dat LED verlichting in uw bedrijfshal aanzienlijk scheelt in de verlichtingskosten gaat LED verlichting ook vele malen langer mee dan TL verlichting. De levensduur van LED verlichting is gemiddeld vijf keer zo lang. Hierdoor bespaart u ook op vervangingskosten.
  3. Bedrijfshal LED verlichting besparing 3: milieu. Zoals gezegd, u bespaart op de verlichtingskosten en op de vervangingskosten wanneer u LED verlichting in uw bedrijfshal plaatst. Deze twee besparingen hebben naast effect op uw portemonnee ook een direct effect op het milieu.

Persoonlijk lichtplan en advies

Uiteraard is uw precieze besparing afhankelijk van uw specifieke situatie. LED Design Holland voorziet u dan ook altijd van persoonlijk advies op maat. Wij werken enkel met gediplomeerd personeel en bieden u een vast contactpersoon. Dit zorgt ervoor dat u het maximale rendement uit uw LED verlichting haalt. Gemiddeld genomen is de investering, die met de aanschaf van LED verlichting gepaard gaat, in twee jaar terugverdiend. Overweegt u na het lezen van dit artikel om LED verlichting aan te schaffen voor uw bedrijfshal? Neem dan contact op met een van de adviseurs van LED Design Holland in Breda. Wij voorzien u graag van advies en stellen – geheel vrijblijvend – een persoonlijk lichtplan voor u op. U weet dan direct wat u in uw situatie kunt besparen!