LED kantoorverlichting: dit zijn de aandachtspunten

Bij het kiezen voor nieuwe kantoorverlichting is het belangrijk om een overwogen beslissing te maken, die de beste optie is voor uw bedrijf. Een logisch aandachtspunt is natuurlijk de lichtkwaliteit, maar ook energiebesparing en daarmee kostenbesparing kan een belangrijke factor zijn. Dit zijn de meest overdachte argumenten voor LED, maar er is meer. Overweegt u om te kiezen voor LED kantoorverlichting? Dan doet u er goed aan om na te denken over de volgende punten!

Waarom zou u kiezen voor LED kantoorverlichting? Voor LED Design Holland is LED verlichting natuurlijk een logische keuze. Een werkplek met LED verlichting wordt verlicht door middel van een duurzame en ecologische lichtbron. LED verlichting op de werkplek geeft minder warmte af dan conventionele lichtbronnen en zorgt om die reden voor een gigantische meevaller op de energierekening. Toch zijn er meer dingen om over na te denken bij de keuze voor LED kantoorverlichting.

Levensduur van LED kantoorverlichting

Een LED lamp heeft over het algemeen een lange levensduur. Dat is niet alleen handig wat weinig vervanging betreft, maar zorgt er ook nog eens voor dat u bespaart op de energiekosten. LED kantoorverlichting gaat namelijk maar liefst vijf keer zo lang mee als, bijvoorbeeld, conventionele TL verlichting. Maar helaas zegt de levensduur van één LED lamp niet alles over de levensduur van de hele LED installatie. Gedurende de levensduur zullen de losse onderdelen van uw LED kantoorverlichting minder licht gaan geven. Daarom is het goed om na te denken over de ideale lichtsituatie voor uw kantoor, voordat u een overhaaste beslissing neemt. Twijfelt u nog over LED kantoorverlichting? Laat u dan door LED Design Holland adviseren over een geschikte LED installatie, die voor uw bedrijf maximaal presteert gedurende een lange tijd!

LED verlichting op kantoor: een echte sfeermaker

Een ander punt om over na te denken, is de sfeer die LED verlichting op kantoor verzorgt. Welke kleurtemperatuur past bij uw gewenste kantoorsituatie? Hoewel u wellicht dacht dat LED kantoorverlichting slechts fel wit licht kon geven, is de technologie inmiddels zo ver, dat alle lichte tinten mogelijk zijn. Wat past het beste bij uw kantoor: een strenge, witte tint of juist een warme kleurtemperatuur? Overweegt u LED kantoorverlichting, maar bent u nog niet overtuigd van alle opties? Wij willen u graag alle mogelijkheden vertellen voor de ideale nieuwe LED verlichting op de werkplek.

Vergroot de productiviteit met LED verlichting op de werkplek

U zou het misschien niet verwachten, maar wanneer uw kantoorruimte onjuist verlicht is, kan dit veel effect hebben op de prestaties van uw werknemers. Conventionele TL verlichting heeft bijvoorbeeld veel trillingen in het licht, terwijl LED kantoorverlichting trillingsvrij is. Deze trillingen kunnen, ook ongemerkt, fysieke klachten veroorzaken. Dat maakt de keuze voor LED kantoorverlichting nog logischer. Er is wetenschappelijk bewezen dat LED verlichting op de werkplek een positief effect heeft op het concentratievermogen en de productiviteit van uw werknemers. Waar wacht u nog op? Wilt u de productiviteit van uw werknemers vergroten door te kiezen voor LED? Neem dan contact op met LED Design Holland voor vrijblijvend LED advies voor uw kantoor.