LED verlichting Eindhoven

Eindhoven wordt natuurlijk al de lichtstad genoemd, en dat is niet voor niets. Dat komt natuurlijk door Philips, een uitstekende lichtfabrikant met bekendheid over de hele wereld, dat gehuisvest is in Eindhoven. In Eindhoven wordt ook elk jaar het evenement Glow gehouden, dat de hele stad op creatieve en unieke manieren verlicht. Als ondernemer in Eindhoven kunt u natuurlijk niet achterblijven, en moet u ook met licht aan de slag. Maar wel op een duurzame manier. Het is daarom een verstandige keuze om uw huidige verlichting te laten vervangen door LED verlichting. Dat brengt namelijk veel handige voordelen met zich mee!

Voordelen van LED verlichting

Als ondernemer in Eindhoven wilt u natuurlijk opvallen tussen alle andere bedrijven. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door een duurzaam beleid te voeren, iets wat de laatste jaren steeds belangrijker wordt. Door alle verlichting in uw zaak in Eindhoven te laten vervangen door LED verlichting, zorgt u niet alleen voor een duurzaam beleid maar profiteert u ook van financiële voordelen. Zo kunt u subsidie aanvragen en bespaart u flink op de maandelijkse energiekosten; LED verlichting verbruikt namelijk veel minder energie dan bijvoorbeeld TL verlichting. Daarnaast is het ook een stuk onderhoudsvriendelijker. LED verlichting heeft namelijk een levensduur van 100.000 branduren, tegenover 20.000 branduren van TL verlichting; ideaal voor in uw onderneming in Eindhoven dus!

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt advies

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van LED verlichting voor uw retailonderneming, fabriekshal of kantoor in Eindhoven? Dan kunt u uitstekend terecht bij LED Design Holland. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van LED en kunnen u alles vertellen over de besparingen en mogelijkheden in uw onderneming. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, neem dan contact met ons op!

Alles over Eindhoven

Eindhoven is de grootste stad van de provincie Noord-Brabant, maar het is niet de hoofdstad ervan. De gehele gemeente Eindhoven heeft ongeveer 227.000 inwoners. Daarnaast maakt deze gemeente ook nog deel uit van de Metropoolregio Eindhoven en de agglomeratie Eindhoven, welke onder andere bestaat uit de gemeenten Eindhoven, Nuenen, Best, Veldhoven en Geldrop-Mierlo en in totaal 420.000 inwoners telt. In de gehele Metropoolregio Eindhoven wonen zelfs ongeveer 750.000 mensen!

Eindhoven zelf bestaat uit de stadsdelen Strijp, Gestel, Stratum, Tongelre, Woensel-Zuid, Woensel-Noord en Centrum en deze delen kennen bijna ieder hun eigen uitgaansleven. Natuurlijk is ook Eindhoven Airport een erg belangrijk aspect van de gehele Metropoolregio Eindhoven. Eindhoven heeft twee treinstations, namelijk Eindhoven en Eindhoven Strijp-S, dat tot 2016 nog Beukenlaan heette. Vanuit deze stations kunt u onder andere naar Tilburg, Den Bosch, Amsterdam en Helmond. Ook via de weg zijn Eindhoven en de dorpen er om heen zoals Schijndel, Valkenswaard en Veghel goed bereikbaar. Zo kan via de A2 gereden worden naar Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en Maastricht en kan via de A50 naar Nijmegen, Arnhem en Zwolle gereden worden. De A58 brengt u van Eindhoven via Tilburg, Breda, Roosendaal en Middelburg naar Vlissingen. Ook in België bent u zo met de A67 naar Antwerpen.

LED verlichting Eindhoven