SNL Group heeft LED Design Holland ingeschakeld om een lichtplan en energiebesparingscalculatie op maat te maken om zo het werklicht te verbeteren en het pand te verduurzamen. De armaturen zijn volledig naar wens geleverd en geïnstalleerd door onze installateurs. Voor de vestigingen in Schijndel heeft LED Design Holland vijf bedrijfshallen en de buitenverlichting van duurzame LED’s voorzien. We hebben een energiebesparing gerealiseerd van 82122 kWh per jaar (62%). Dit heeft geresulteerd in een ROI van 2,7 jaar.

LED verlichting Schijndel

Er is gebruik gemaakt van lichtlijn armaturen en LED Tri-proof armaturen. Deze lichtlijnen bestaan uit aaneengeschakelde LED-modules die samen een lange, dunne lichtstrook vormen. LED lichtlijnen worden vaak toegepast in diverse toepassingen, zoals  industriële ruimtes en openbare gebouwen. De LED verlichting in Schijndel biedt de volgende voordelen:

  1. Flexibiliteit: LED lichtlijnen kunnen flexibel worden gevormd, waardoor ze zich goed aanpassen aan verschillende ruimtes en ontwerpeisen.
  2. Energiezuinigheid: LED-technologie staat bekend om zijn energiezuinigheid. LED lichtlijnen verbruiken over het algemeen veel minder energie dan traditionele verlichtingstechnologieën.
  3. Lange levensduur: LED’s hebben over het algemeen een langere levensduur dan traditionele gloeilampen en TL-buizen, wat resulteert in verminderde onderhoudskosten.
  4. Kleurtemperatuurcontrole: Veel LED lichtlijnen bieden de mogelijkheid om de kleurtemperatuur aan te passen, wat handig is om de sfeer en het lichtniveau in een ruimte te regelen.
  5. Dimbaarheid: Veel LED lichtlijnen kunnen worden gedimd, waardoor gebruikers de lichtintensiteit kunnen aanpassen aan hun voorkeuren of de specifieke behoeften van een ruimte.

En met een IP65 stof- en waterbestendige behuizing kan SNL Group met deze veelzijdige en duurzame armaturen weer lang vooruit en biedt het optimale verlichting om de veiligheid van de werkzaamheden in de hallen te waarborgen. Voor een van de vestigingen in Wijchen heeft LED Design Holland een bedrijfshal voorzien van duurzame LED oplossingen

Over SNL Group

SNL Group, waaronder SNL Metaal (te Wijchen) en SNL Machinebouw in Schijndel is een gevestigde coöperatie van verschillende metaalbedrijven. SNL levert metaal- en machinebouwoplossingen: van onderdelen en componenten tot maatwerksystemen en meer. Met vier vestigingen, meer dan honderd werknemers, een uitgebreid machinepark en twee bedrijven die een sterke partner in metaal zijn is SNL een sterke partner in de meest uiteenlopende machinebouw oplossingen waarbij alles in eigen huis aanwezig is.

Wilt u graag weten welke producten er zijn toegepast in dit project?

Vraag de datasheet aan

De projecteigenschappen

  • 82122 kWhStroomverbruik per jaar
  • 62%Besparing
  • 2,7 jaarInvestering terug
Bereken uw besparing Maak een vrijblijvende afspraak