SNL Group, waaronder SNL Metaal (te Wijchen) en SNL Machinebouw in Schijndel is een gevestigde coöperatie van verschillende metaalbedrijven. SNL levert metaal- en machinebouwoplossingen: van onderdelen en componenten tot maatwerksystemen en meer. Met vier vestigingen, meer dan honderd werknemers, een uitgebreid machinepark en twee bedrijven die een sterke partner in metaal zijn is SNL een sterke partner in de meest uiteenlopende machinebouw oplossingen waarbij alles in eigen huis aanwezig is.

Voor de vestigingen in Schijndel heeft LED Design Holland vijf bedrijfshallen en de buitenverlichting van duurzame LED oplossingen voorzien. Zo is er gebruik gemaakt van lichtlijn armaturen en LED Tri-proof armaturen. Met een IP65 stof- en waterbestendige behuizing kan SNL Group met deze veelzijdige en duurzame armaturen weer lang vooruit en biedt het optimale verlichting om de veiligheid van de werkzaamheden in de hallen te waarborgen.
Voor een van de vestigingen in Wijchen heeft LED Design Holland een bedrijfshal voorzien van duurzame LED oplossingen

SNL Group had LED Design Holland ingeschakeld om een lichtplan en energiebesparingscalculatie op maat te maken om zo het werklicht te verbeteren en het pand te verduurzamen. De armaturen zijn volledig naar wens geleverd en geïnstalleerd door onze installateurs. Benieuwd naar de besparingen van dit project? Kijk dan eens naar de projecteigenschappen, de datasheets van de producten of neem vrijblijvend eens contact op met één van onze lichtadviseurs.

Wilt u graag weten welke producten er zijn toegepast in dit project?

Vraag de datasheet aan

De projecteigenschappen

  • 82122 kWhStroomverbruik per jaar
  • 62%Besparing
  • 2,7 jaarInvestering terug
Bereken uw besparing Maak een vrijblijvende afspraak