Doka is één van ’s werelds toonaangevende bedrijven voor de ontwikkeling, productie en distributie van bekistingstechnologie voor gebruik op alle terreinen van de bouwsector. Wereldwijd biedt Doka met meer dan 160 vestigingen in 70 landen, oplossingen aan voor alle bouwtoepassingen: wooncomplexen, wegenbouw, de uitbreiding van de energievoorziening of de bouw van het hoogste gebouw ter wereld.

Voor elk bouwproject en elke uitdaging zijn bekistingssystemen en -componenten beschikbaar. Dit doet Doka door jarenlange ervaring en deskundigheid te combineren en toe te passen. Op deze manier heeft Doka de reputatie gekregen altijd te denken in mogelijkheden in plaats van denken in termen van obstakels. Het maakt niet uit hoe hoog de eisen zijn of hoe complex het gebouw, je kunt er zeker van zijn dat Doka de juiste partner is voor elk type bouwproject.

Voor Doka hebben we een aanzienlijke energiebesparing gerealiseerd en een verbetering in het werklicht. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze lichtadviseurs.

Wilt u graag weten welke producten er zijn toegepast in dit project?

Vraag de datasheet aan

De projecteigenschappen

  • 49129 kWhStroomverbruik per jaar
  • 67%Besparing
  • 3.8 jaarInvestering terug
Bereken uw besparing Maak een vrijblijvende afspraak