LED verlichting Rotterdam

Rotterdam staat natuurlijk bekend als de grote havenstad. De economie en handel draait hier dan ook op volle toeren en dat betekent dat er ook veel bedrijven gevestigd zijn. Van winkels tot fabrieken die allemaal verlichting nodig hebben. En met meer dan 600.000 inwoners, zijn er natuurlijk ook heel wat winkels en flats in deze stad. Ook in Rotterdam kunt u ons inschakelen als u graag LED verlichting wil laten plaatsen. Wij bieden u graag een advies op maat aan, waarin we een lichtplan opstellen dat helemaal aansluit bij uw gebouw en behoefte. Of het nu gaat om een fabriek, magazijn of kantoor, een appartementencomplex of een ander gebouw, wij bieden u altijd LED verlichting op maat.

Projecten in Rotterdam

Wij hebben al verschillende LED projecten in Rotterdam voltooid. Voor elk project hebben we een op maat gemaakt plan opgesteld, een ontwerp gemaakt en LED verlichting geleverd op locatie in Rotterdam en deze geïnstalleerd. Een mooi voorbeeld is de VvE Marie van Eijsden-Vinkstraat in Rotterdam. De algemene ruimten in dit appartementencomplex zijn allemaal voorzien van duurzame LED verlichting. Ook de parkeergarage op het Insulindeplein in Rotterdam hebben we voorzien van LED verlichting. Hier hebben we gezorgd voor een energiebesparing van wel 79%, wat resulteert in een terugverdientijd van de investering in 3,3 jaar.

Neem contact met ons op!

Heeft u ook een VvE, kantoor of industrieel bedrijf in Rotterdam of Spijkenisse en heeft u interesse in LED verlichting of wilt u graag weten wat voor besparingen het voor uw bedrijf kan bewerkstelligen? Neem dan contact met ons op! Onze LED specialisten bekijken graag uw huidige situatie en maken een lichtplan op maat om u te laten zien wat er allemaal nodig is en wat de kosten daarvan zijn.

Led verlichting Rotterdam