DJMiddelkoop is sinds 1932 dé logistiek partner voor klanten rond Schiphol op het gebied van nationaal en internationaal transport van lucht- en zeevracht. Het familiebedrijf uit Nieuw-Vennep onderscheidt zich onder andere met hoogwaardige diensten voor transport, afhandeling en opslag van Air Freight, Pharma en High Value.

DJMiddelkoop heeft geïnvesteerd in een modern Pharma Warehouse met drie klimaatzones. En beschikt daarnaast over alle certificeringen en vergunningen om farmaceutische producten geconditioneerd op te mogen slaan en af te handelen. Klanten profiteren van de kruisbestuiving tussen de verschillende specialismen. Het resultaat? Een aantrekkelijke mix van zeer goed beveiligde logistieke processen, high level afhandeling vol precisie en een prettige flexibele instelling.

DJMiddelkoop had LED Design Holland ingeschakeld om een lichtcalculatie op maat te maken om zo het werklicht te verbeteren. We hebben de LED armaturen volledig naar wens geleverd en geïnstalleerd. Daarnaast hebben we een flinke besparing gerealiseerd op stroom. Wilt u meer info over dit project? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze lichtadviseurs.

Wilt u graag weten welke producten er zijn toegepast in dit project?

Download hier de datasheets van de producten.

De projecteigenschappen

Net als D.J. Middelkoop & Zn. Nieuw-Vennep besparen.
  • 103201 kWhStroomverbruik per jaar
  • 46%Besparing
  • 1,2 jaarInvestering terug
Bereken uw besparing Maak een vrijblijvende afspraak