DJMiddelkoop heeft LED Design Holland ingeschakeld om een lichtcalculatie op maat te maken om zo de werkplaatsverlichting te verbeteren. We hebben de industriële LED armaturen volledig naar wens geleverd en geïnstalleerd. Daarnaast hebben we een flinke besparing gerealiseerd van maar liefst 103201 kWh per jaar (46%). Dit heeft geresulteerd in een ROI van 1.2 jaar. Wilt u meer info over dit project? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze lichtadviseurs.

DJMiddelkoop heeft geïnvesteerd in een modern Pharma Warehouse met drie klimaatzones. En beschikt daarnaast over alle certificeringen en vergunningen om farmaceutische producten geconditioneerd op te mogen slaan en af te handelen. Klanten profiteren van de kruisbestuiving tussen de verschillende specialismen. Het resultaat? Een aantrekkelijke mix van zeer goed beveiligde logistieke processen, high level afhandeling vol precisie en een prettige flexibele instelling.

DJMiddelkoop is sinds 1932 dé logistiek partner voor klanten rond Schiphol op het gebied van nationaal en internationaal transport van lucht- en zeevracht. Het familiebedrijf uit Nieuw-Vennep onderscheidt zich onder andere met hoogwaardige diensten voor transport, afhandeling en opslag van Air Freight, Pharma en High Value.

Wilt u graag weten welke producten er zijn toegepast in dit project?

Vraag de datasheet aan

De projecteigenschappen

  • 103201 kWhStroomverbruik per jaar
  • 46%Besparing
  • 1,2 jaarInvestering terug
Bereken uw besparing Maak een vrijblijvende afspraak