LED verlichting Uden

Uden is een stad in Noord-Brabant met ongeveer 35.000 inwoners en staat bekend om de industrie, maar heeft ook een gezellig centrum met verschillende winkels. Daarnaast ligt Uden handig aan de A50 en heeft het een snelle verbinding met de A2 en de A73. Er zijn verschillende bedrijventerreinen in Uden, zoals Goorkens, Hoogveld en Loopkant Liessent. De plaats grenst aan Volkel en het ligt centraal in de driehoek Nijmegen, Eindhoven en ‘s Hertogenbosch.

 

Wilt u uw pand in Uden graag voorzien van duurzame LED verlichting van uitstekende kwaliteit? Laat u dan eens adviseren door LED Design Holland. Wij zijn namelijk dé specialist als het gaan om geschikte lichtoplossingen. En deze oplossingen hebben we voor elke toepassing van LED verlichting, of het nu gaat om LED verlichting in een kantoorpand, een winkel, een appartementencomplex of een fabriek. Wij horen graag wat uw wensen zijn en adviseren u over de juiste verlichting zodat u niet alleen kosten kunt besparen, maar ook nog eens prettiger kunt werken en geen omkijken meer hebt naar het onderhoud of het vervangen van de verlichting.

Projecten in Uden

In Uden hebben we al verschillende projecten gedaan waarbij we panden voorzien hebben van LED verlichting op maat. Het industriële pand van Van Riel Betonwaren in Uden is volledig voorzien van LED verlichting. Deze verlichting is praktisch en prettig voor de ogen. Daarnaast is het vooral erg prettig dat u met LED verlichting geen omkijken meer heeft naar de verlichting en u zich kunt focussen op uw core business.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat LED Design Holland voor uw pand in Uden kan betekenen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! Wij adviseren u graag en horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn. Ga voor een duurzame investering in uw bedrijf en kies voor LED verlichting!

LED verlichting Uden