Voor de vestiging Pon Logistics Almere heeft LED Design Holland het gehele warehouse voorzien van duurzame LED verlichting. Hierbij zijn er LED armaturen met een levensduur van 100.000 branduren geplaatst in de bestaande lichtlijnen. Dubbel duurzaam ondernemen want de bestaande lichtlijnen worden hergebruikt en de duurzame LED verlichting levert een energie besparing op van wel 49%. De realisatie van dit project wordt daarnaast al in minder dan 3 jaar terugverdiend. Mocht u nou zelf ook willen weten wat voor energiebesparing LED verlichting voor uw pand kan betekenen, neem dan eens contact op met één van onze lichtadviseurs.

Over Pon Logistics

Pon is een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten. Verspreid over 450 vestigingen in 30 landen werken bij Pon bijna 13.000 mensen.

Zo veel mogelijk waarde toevoegen in de relatie tussen klant en fabrikant staat bij Pon hoog in het vaandel. Aan de basis staan kwalitatief hoogwaardige producten van A-fabrikanten, waaronder Volkswagen, Caterpillar, MAN, Gazelle en Swapfiets. Aanvullend, maar niet minder belangrijk, zijn de diensten die bij deze producten horen zoals, onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en verzekering.

Opgericht in 1895 en uitgegroeid tot één van Nederlands grootste familiebedrijven. Pon is een toonaangevende wereldspeler dat zich na het toetreden op de Amerikaanse marine en passagiersscheepvaart industrie in 1996 uitbreidde met de overname van het beurgenoteerde bedrijf Geveke in 2003 wat we kennen van het Amerikaanse bedrijf Caterpillar. Met deze stap wordt Pon verantwoordelijk voor grondverzetmachines, scheepsmotoren en aggregaten. Dit is het begin van Pon Cat.

Wilt u graag weten welke producten er zijn toegepast in dit project?

Vraag de datasheet aan

De projecteigenschappen

  • 124786 kWhStroomverbruik per jaar
  • 49%Besparing
  • 2,6 jaarInvestering terug
Bereken uw besparing Maak een vrijblijvende afspraak