LED verlichting Weert

Als u al even een bedrijf in Weert hebt, dan weet u dat u in een stad werkt waar duurzaamheid centraal staat. De gemeente Weert heeft namelijk een geheel plan ontwikkeld om de stad duurzamer te maken. Zo houden ze zich bezig met duurzame gemeentelijke organisatie, duurzaam wonen, duurzaam ondernemen, de natuur en leefomgeving en communicatie en educatie over duurzaamheid. Als bedrijf in Weert wilt u natuurlijk niet achterblijven; bekijk daarom eens wat de mogelijkheden van LED verlichting zijn! Ook voor uw bedrijf zijn de mogelijkheden eindeloos.

Is LED verlichting ook geschikt voor uw bedrijf in Weert?

De huidige verlichting laten vervangen door LED verlichting, dat klinkt natuurlijk als een grote investering. Voordat u zo’n grote investering voor uw bedrijf in Weert gaat doen, wilt u natuurlijk zeker weten dat het de investering waard is, dat het rendabel is en dat u het in niet al te lange tijd terug gaat verdienen. LED Design Holland is dé specialist op het gebied van LED verlichting en levert altijd maatwerk. Wij komen namelijk graag bij u langs om de huidige bedrijfssituatie te bekijken en voor u te berekenen wat de investering is en in welke tijd u dat terug kunt verdienen. Ook maken we een lichtplan waarin we precies vastleggen welke delen van de ruimte op welke manier verlicht moeten worden. Voor ieder bedrijf biedt LED verlichting voordelen en mogelijkheden, of u nu een paardenstal heeft of een gehele school moet verlichten. Zo profiteert u van:

  • lagere energiekosten. Bij conventionele verlichting gaat 90% van de energie naar warmte-uitstoot. Doordat dit bij LED verlichting niet het geval is, gaat vrijwel alle energie naar de verlichting! Dit zorgt er natuurlijk voor dat u profiteert van een maandelijks lagere energierekening.
  • een veiligere werkomgeving. Doordat LED verlichting vrijwel geen warmte uitstoot, is de kans dat de armaturen doorbranden nihil.
  • stabieler en kwalitatief hoogwaardig licht. LED verlichting heeft vrijwel geen trillingen, waardoor medewerkers productiever zijn en minder snel hoofdpijn krijgen. Daarnaast is LED verlichting in elke lichtkleur te verkrijgen, waardoor iedere gewenste sfeer gecreëerd kan worden.

Alles over Weert

Weert is natuurlijk een gemeente en plaats in de provincie Limburg. De gehele gemeente heeft ongeveer 49.500 inwoners, daaronder vallen ook de kernen Altweerterheide, Boshove, Laar, Stramproy, Swartbroek en Tungelroy. In de stad Weert wonen ongeveer 40.000 mensen. Weert kenmerkt zich door de groene omgeving, er bevinden zich dan ook veel natuurgebieden in en rondom weert, zoals De Groote Peel, De Moeselpeel en de Stramprooise Heide. Weert is ook via het openbaar vervoer goed te bereiken via het treinstation, vanuit waar rechtstreeks gereisd kan worden naar Eindhoven, Venlo en Roermond, maar ook naar Alkmaar en Maastricht en Heerlen. Via de A2 is Weert met de rest van Nederland verbonden.

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van LED verlichting voor uw bedrijf? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Wij vertellen u dan graag meer over de specifieke mogelijkheden van LED verlichting voor uw bedrijf in Weert. Tot snel!

LED verlichting Weert