Met de oprichting van de eerste Nederlandse vestiging in 1949 is Atlas Copco Nederland in de afgelopen zes decennia doorgegroeid naar een toppositie op de Nederlandse markt. Met een vestiging in Zwijndrecht en in Oosterhout is Atlas Copco Nederland actief in het leveren van lagedruk-, middendruk-, en hogedrukcompressoren, vacuümpompen, stikstofgeneratoren, constructiegereedschappen, lichtmasten en stroomaggregaten.

Voor de vestiging in Oosterhout heeft LED Design Holland de bedrijfshallen voorzien van Tri-proof LED armaturen van hoogwaardige kwaliteit. Tevens zijn de kantoorruimtes ook voorzien van passende duurzame LED armaturen. De totale levering en installatie is verzorgd door onze installateurs. De overstap op LED heeft bijgedragen om het pand van Atlas Copco Nederland te verduurzamen en op energie te besparen.

Benieuwd naar de besparingen van dit project? Kijk dan eens naar de projecteigenschappen, de datasheets van de producten of neem vrijblijvend eens contact op met één van onze lichtadviseurs.

Wilt u graag weten welke producten er zijn toegepast in dit project?

Vraag de datasheet aan

De projecteigenschappen

  • 52400 kWhStroomverbruik per jaar
  • 57%Besparing
  • 3,2 jaarInvestering terug
Bereken uw besparing Maak een vrijblijvende afspraak