Voor de Atlas Copco vestiging in Oosterhout heeft LED Design Holland de bedrijfshallen voorzien van Tri-proof LED armaturen van hoogwaardige kwaliteit. Tevens zijn de kantoorruimtes ook voorzien van passende duurzame LED armaturen. De totale levering en installatie is verzorgd door onze installateurs. De overstap op LED heeft bijgedragen om het pand van Atlas Copco Nederland te verduurzamen. Door onze werkzaamheden mbt LED verlichting in Oosterhout hebben we voor Atlas Copco een energiebesparing gerealiseerd van maar liefst 52400 kWh per jaar (57%). Dit heeft geresulteerd in een ROI van 3,2 jaar.

Tri-Proof LED verlichting Oosterhout

Tri-proof armaturen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende omgevingsfactoren, zoals stof, water en trillingen. De belangrijkste kenmerken op een rij:

  1. Waterdichtheid: Deze armaturen zijn waterdicht, wat betekent dat ze beschermd zijn tegen water en vocht. Ze worden vaak gebruikt in vochtige omgevingen, zoals parkeergarages, fabrieken, magazijnen en buitentoepassingen.
  2. Stofdichtheid: De armaturen zijn ontworpen om stofdicht te zijn, wat betekent dat ze bescherming bieden tegen stof en andere deeltjes. Dit is vooral belangrijk in omgevingen waar veel stofdeeltjes aanwezig zijn, zoals magazijnen of productiefaciliteiten.
  3. Schokbestendigheid: LED tri-proof armaturen zijn robuust en bestand tegen trillingen en schokken. Dit maakt ze geschikt voor installatie in industriële omgevingen waar machines en apparatuur trillingen kunnen veroorzaken.
  4. LED-technologie: Deze armaturen maken gebruik van LED-verlichtingstechnologie. LED-verlichting is energiezuinig, heeft een lange levensduur en produceert doorgaans helder licht.

Door hun duurzaamheid, weerbestendigheid en energiebesparing zijn LED tri-proof armaturen onmisbaar geworden binnen de industriële LED verlichting.

Over Atlas Copco

Met de oprichting van de eerste Nederlandse vestiging in 1949 is Atlas Copco Nederland in de afgelopen zes decennia doorgegroeid naar een toppositie op de Nederlandse markt. Met een vestiging in Zwijndrecht en in Oosterhout is Atlas Copco Nederland actief in het leveren van lagedruk-, middendruk-, en hogedrukcompressoren, vacuümpompen, stikstofgeneratoren, constructiegereedschappen, lichtmasten en stroomaggregaten.

 

Wilt u graag weten welke producten er zijn toegepast in dit project?

Vraag de datasheet aan

De projecteigenschappen

  • 52400 kWhStroomverbruik per jaar
  • 57%Besparing
  • 3,2 jaarInvestering terug
Bereken uw besparing Maak een vrijblijvende afspraak