De Hoop Pekso is producent en leverancier van een totaalpakket aan ruwbouwproducten: van het funderingselement tot en met verdiepingsvloer. Het breed scala aan producten vinden hun toepassing voornamelijk in de woning- en utiliteitsbouw.

De Hoop Pekso is uitgegroeid tot een totaalleverancier van diverse betongerelateerde producten; Vloeren & Wanden, EPS-producten en Wapeningsstaal. De ontwikkeling in de bouwbranche wordt nauw gevolgd en heeft geleid tot verschillende productinnovaties. Voorbeelden hiervan zijn de Isolatie Ankerplaat, Standaard Wapeningskorf, TOPKIST, Reno Acero en Reno Duro.

De Hoop Pekso is onderdeel van De Hoop Terneuzen. De Hoop Terneuzen is een familiebedrijf opgericht in 1911. De groep bestaat nu uit meer dan veertig vestigingen, voornamelijk in Nederland en België. Het hoofdkantoor van Groep De Hoop is gevestigd in Terneuzen.

We hebben de productiehal voorzien van LED High-Bays met een levensduur van 100.000 branduren. De armaturen zijn voorzien van een interne daglicht sensor, daardoor dimmen de armaturen naar de hoeveelheid daglicht. Kortom een optimale energiebesparing. Bent u benieuwd wat we kunnen betekenen voor uw fabriekshal? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze lichtadviseurs.

Wilt u graag weten welke producten er zijn toegepast in dit project?

Vraag de datasheet aan

De projecteigenschappen

  • 43951 kWhStroomverbruik per jaar
  • 58%Besparing
  • 3.5 jaarInvestering terug
Bereken uw besparing Maak een vrijblijvende afspraak