In het verleden werden lichtlijnen vooral toegepast in grote ruimten, zoals bedrijfshallen, magazijnen, distributiecentra enzovoorts. Gezien de uitgebreide opties en brede toepasbaarheid neemt deze manier van verlichten toe in populariteit. Denk hierbij aan het aanbrengen van niet alleen lichtlijn units maar ook geluid speakers en sensoren. We zien LED lichtlijnen daarom steeds vaker terug in retail en detailhandel omgevingen als zowel in kantoor panden.

Zeer lange levensduur

Een LED Lichtlijn is opgebouwd uit verschillende modules en dus een modulair systeem die uit een lange rail bestaat met daarin Lichtlijn armaturen. De voordelen van LED zullen voor u vast wel al bekend zijn vandaar een kort aantal punten over de voordelen van LED Lijnverlichting:

  • Laag energieverbruik; 50 – 80% lager
  • Lange levensduur; 50.000 – 100.000 branduren

Stabiele lichtoutput, geen flikkeringen.

Nieuwe Lichtlijn of vervanging conventionele lichtlijn

Als u conventionele lichtlijnen hebt hangen met bijvoorbeeld TL verlichting kunt u ook overwegen om de huidige TL armaturen te verwijderen en onze LED Line Refix armaturen toe te passen, deze armaturen passen perfect in uw huidige lichtlijnen.  Dit gaat eenvoudig en bent u ook nog eens duurzaam aan het ondernemen.

 

SMART Lichtlijn

In combinatie met een DALI systeem maakt u uw lichtlijnverlichting smart. Met een DALI systeem op uw Lichtlijn bent u in staat om de verlichting te schakelen of te dimmen. Naast verhoging van het comfort in de werkomgeving bespaart u ook op uw verbruik met een geïntegreerd DALI systeem.


OOK INTERESSANT