LED Design Holland: de LED Specialist

Van plan om over te stappen op LED verlichting? Of het nu om LED verlichting gaat voor uw kantoor of bedrijfspand. Of misschien wilt u wel met uw VvE overstappen op LED verlichting. LED Design Holland werkt uitsluitend met gediplomeerde LED specialisten. Kom bij ons langs in Breda en laat u adviseren door een gediplomeerd LED specialist. Uiteraard komen we ook graag bij u langs op locatie!

Waarom LED verlichting?

LED SpecialistAnno 2016 is er vrijwel geen verschil waar te nemen tussen traditionele verlichtingsvarianten, zoals TL verlichting, en LED verlichting. Behalve op de energierekening. Om een voorbeeld te geven: een gemiddeld kantoor dat overstapt op LED verlichting bespaart 50% op de energienota. Daarnaast treedt er een besparing op voor de lange termijn omdat LED verlichting vele male duurzamer is als ouderwetse verlichting. Hierdoor wordt er ook bespaart op vervangingskosten. Doorgaans is de investering in LED verlichting na twee jaar terug verdient. En dan hebben we het natuurlijk alleen nog maar over een besparing in financiële zin. LED verlichting is namelijk ook veel beter voor het milieu! U kunt zelfs voor LED verlichting subsidie aanvragen. Uiteraard helpen onze LED specialisten u graag met deze aanvraag.

Niet voor niets de LED Specialist in Noord Brabant en ver daarbuiten

LED Design Holland is gevestigd in Breda (Noord Brabant) en bedient dan ook vele klanten in deze regio. Uiteraard beperkt ons werk zich niet tot deze provincie. Als LED specialist worden onze vakkundige medewerkers door bedrijven en VvE’s uit heel het land om advies gevraagd. Snel schakelen en persoonlijke aandacht staat centraal in onze dienstverlening. Om die reden krijgt iedere klant een eigen contactpersoon toegewezen. Deze LED specialist helpt u van het begin tot het eind met het maken van belangrijke keuzes. Zo zal onze LED specialist u om te beginnen voorrekenen welke besparing met een overstap naar LED verlichting gemoeid is. Uiteraard staat uw eigen LED specialist ook voor u klaar tijdens en na de plaatsing van de verlichting.

Waarom de LED Specialisten van LED Design Holland?

De LED Specialisten van LED Design Holland uit Breda hebben door heel Nederland vele klanten van advies en – uiteraard – goede LED verlichting voorzien. Wij mogen ons dan ook met recht de LED Specialist van Nederland noemen. Dit bewijzen de gediplomeerde medewerkers keer op keer. Nog één keer de voordelen op een rijtje:

  • Wij komen bij u op locatie door heel Nederland
  • Wij werken enkel met gediplomeerde LED specialisten
  • Een flinke financiële besparing.
  • Vakkundig advies.
  • U krijgt een vast contactpersoon
  • Compleet pakket van advies t/m installatie
  • Wij kunnen u eventueel ook helpen met een subsidieaanvraag
  • Vele tevreden klanten gingen u voor!

Voor advies op maat kunt u contact opnemen met een van onze LED specialisten.