De juiste lichtopbrengst en kleur

LED Design Holland biedt armaturen en verlichting voor diverse branches. Ons aanbod is ongelooflijk ruim en maatwerk geen probleem. Als LED specialist zijn wij op de hoogte van branche specifieke eisen met betrekking tot LED verlichting en armaturen. Zo is het van belang dat in een winkel de producten goed belicht worden. Een hoge lichtopbrengst i.c.m. met een goede CRI waarde zorgt ervoor dat klanten de producten natuurgetrouw waarnemen. De juiste kleurtemperatuur, bijvoorbeeld warm-wit of neutraal-wit zorgt voor een optimale sfeer. Voor een kantoor of magazijn gelden weer andere eisen. Zo bieden wij explosieveilige armaturen voor industriële toepassingen, onder andere met lage verblindingswaarde (UGR) en LED verlichting voorzien van een daglicht regeling. Vanzelfsprekend zijn wij 100% op de hoogte van de Arbo regelgeving en Europese NEN normering.

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
10 jaar specialist

Laag energieverbruik, lange levensduur

De overstap van conventionele verlichting naar LED verlichting vraagt een investering. LED is nu eenmaal duurder in aanschaf maar verdient zich ruimschoots terug. Zo kent LED verlichting een lange levensduur. Sommige lampen halen maar liefst 100.000 branduren. Dit komt de efficiëntie ten goede; u hoeft de lampen minder vaak te vervangen. Verder is er nauwelijks warmte uitstoot en bespaart u flink op de energiekosten. Indien nodig kunt u de LED verlichting voorzien van aanwezigheid detectie. Dit zorgt voor een optimale besparing. De terugverdientijd berekenen wij graag voor u.

LED specialist

LED Design Holland – LED Specialist

Wij zijn LED Design Holland, gevestigd in Breda. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van professionele LED verlichting voor iedere situatie en branche. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Een professioneel en flexibel team met ervaren medewerkers & up to date kennis
  • Vast contactpersoon en 24/7 service
  • Topkwaliteit lampen en armaturen
  • Door heel Nederland werkzaam
  • Lichtadvies op maat

Wij zijn als LED specialist werkzaam in heel Nederland. Van Amsterdam tot Rotterdam, van Amersfoort tot Arnhem. Voor iedere klant maken we een op maat gemaakt plan en een ontwerp. Binnen het plan rekenen we voor u uit welke investering de LED verlichting bedraagt en reken we uit hoeveel u gaat besparen. Bekijk ook eens onze uitgevoerde projecten.