De juiste lichtopbrengst en kleur

Of u nu een winkel heeft, een kantoor runt of een fabriekshal; als professional wilt u het maximale halen uit uw onderneming. Verlichting speelt hierin een cruciale rol. U wilt immers genieten van de allerbeste verlichting voor uw situatie en profiteren van optimale besparing. Het bepalen van de juiste CRI waarde, de correcte kleurtemperatuur en type armaturen is werk voor een LED specialist. Bij LED Design Holland kunt u rekenen op uitstekende service, ruime expertise en vakmanschap. Vanzelfsprekend zijn wij 100% op de hoogte van branche specifieke eisen, bijvoorbeeld mbt Arbo regelgeving en Europese NEN normering. Innovaties en trends houden we nauwlettend in de gaten.

zakelijke LED verlichting

Betere lichtkwaliteit of meer sfeer?

Ons gratis lichtplan op maat biedt inzicht.
Meer informatie
LED verlichting besparen

Maximale besparing? Subsidie?

Wij regelen het van A tot Z.
Meer informatie

Wij werken graag met je samen

Fase 1

Kennismaken & adviesgesprek

Wij horen graag jouw wensen en geven specialistisch advies. Ons aanbod is groot, maatwerk geen probleem.

Fase 2

Offerte, met lichtplan op maat

Een offerte, desgewenst met lichtplan ontvang je geheel vrijblijvend. Evenals een besparingscalculatie op stroom.

Fase 3

LED installatie en montage

Wil je zelf de LED verlichting monteren of kunnen we je ontzorgen? Ook na de installatie staan we voor je klaar.

Meer over de werkwijze

Mogelijkheden voor uw bedrijf?

Als LED specialist bieden wij eindeloos veel mogelijkheden. Van waterdichte armaturen tot explosieveilig. Van klassiek tot trendy. Zwart of wit. Afhankelijk van uw wensen, branche en werkzaamheden maken wij een plan op maat.

LED verlichting mogelijkheden

Vragen over de juiste verlichting voor uw bedrijf?

Het LED verlichtingsaanbod is zo groot, wellicht ziet u door de bomen het bos niet meer. Geen probleem. Wij als LED specialist helpen u graag. Mooie armaturen, die doen wat ze moeten doen en optimale besparing! Wellicht kunnen we nog subsidie aanvragen. Onze LED verlichting specialist zoekt het graag uit.


LED verlichting horeca

LED specialist, ook voor uw branche

Led Design Holland bied zakelijke LED verlichting. Een ruim begrip. Wij werken voor kleine en grote bedrijven, van kleine horeca gelegenheid tot groot  industrieel bedrijf. Wij zijn flexibel. Wij kunnen de armaturen leveren maar ook installeren. Geheel naar uw wensen. In enkele gevallen werken we ook met leasecontracten. Meer informatie over LED verlichting in diverse branches:

bedrijf voor LED verlichting

LED specialist

Laag energieverbruik, lange levensduur

De overstap van conventionele verlichting naar LED verlichting vraagt een investering. Ja, LED is nu eenmaal duurder in aanschaf maar verdient zich ruimschoots terug. Zo kent LED verlichting een zeer lange levensduur. Sommige lampen halen maar liefst 100.000 branduren; daar kan uw ouderwetse verlichting niet tegen op. Bovendien komt het de efficiëntie ten goede; u hoeft de lampen minder vaak te vervangen. Er nauwelijks warmte uitstoot en bespaart u flink op de energiekosten. Indien nodig kunt u de LED verlichting voorzien van aanwezigheid detectie. Dit zorgt voor een optimale besparing. De terugverdientijd berekenen wij graag voor u. Vraag een gratis lichtplan aan!

LED Design Holland – LED Specialist

Wij zijn LED Design Holland, gevestigd in Breda, met klanten door heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en desgewenst installeren van professionele LED verlichting voor iedere situatie en branche. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Een professioneel en flexibel team met ervaren medewerkers & up to date kennis
  • Vast contactpersoon en 24/7 service
  • Topkwaliteit lampen en armaturen, ongelooflijk ruime keuze
  • Door heel Nederland werkzaam
  • Lichtadvies op maat

Wij zijn als LED specialist werkzaam in heel Nederland. Van Amsterdam tot Rotterdam, van Amersfoort tot Arnhem. Voor iedere klant maken we een op maat gemaakt plan en een ontwerp. Binnen het plan rekenen we voor u uit welke investering de LED verlichting bedraagt en reken we uit hoeveel u gaat besparen. Bekijk ook eens onze uitgevoerde projecten.

UGR of verblindingswaarde kantoorverlichting