LED verlichting voor winkels en etalages

De beste LED winkelverlichting is maatwerk. Afhankelijk van uw branche, uw locatie en wensen zoeken we samen naar de mooiste, meest trendy armaturen en LED lampen. Ons assortiment is ruim en we bieden alleen A-kwaliteit. Van sfeerverlichting tot accentverlichting; binnen ons gratis lichtplan gaan we in op detail. We kijken goed naar de lichtkleur en kleurechtheid om de beste sfeer neer te zetten. Wist u trouwens dat het mogelijk is om de looproute in de winkel te accentueren en zo uw rendement te verhogen?

Als winkelier weet u alles van de producten die u verkoopt. Uw zorgt voor topkwaliteit en geeft de nodige voorlichting. Uitstekende service en heldere garantievoorwaarden zijn vanzelfsprekend. De klant is en blijft koning. Dit is ook de manier waarop LED Design Holland zaken doet. Wij verkopen alleen eersteklas LED lampen en armaturen. Wij maken voor onze klanten professionele lichtplannen en verzorgen desgewenst de installatie. Voor extra zekerheid kunt ook zelfs kiezen voor een aantrekkelijk onderhoudspakket. Op die manier garanderen we een snelle oplossing voor ieder mogelijk probleem.

winkelverlichting

Ik wil de lichtkwaliteit in mijn winkel verbeteren.

Dat is met zakelijke LED verlichting zeker mogelijk. Wij maken vrijblijvend een lichtplan voor uw winkel.
Meer informatie
LED verlichting in de winkel

Ik wil besparen op mijn verlichting in de winkel

De juiste LED verlichting en toebehoren zorgen voor optimale besparing!
Meer informatie

Wij werken graag met je samen

Fase 1

Kennismaken & adviesgesprek

Wij horen graag jouw wensen en geven specialistisch advies. Ons aanbod is groot, maatwerk geen probleem.

Fase 2

Offerte, met lichtplan op maat

Een offerte, desgewenst met lichtplan ontvang je geheel vrijblijvend. Evenals een besparingscalculatie op stroom.

Fase 3

LED installatie en montage

Wil je zelf de LED verlichting monteren of kunnen we je ontzorgen? Ook na de installatie staan we voor je klaar.

Meer over de werkwijze

Winkelverlichting, top 3 producten

Veloce LED tracklight

Veloce LED tracklight

Deze Veloce LED railspot is flexibel over een 3 fase rail te bewegen. Ideaal als winkelverlichting met wisselende indeling.

Download datasheet
Doblar LED spot is te draaien en kantelen

Doblar

Deze LED spot, ook wel banaanspot is te draaien en te kantelen. De krachtige LED straler zet producten graag in de spotlight.

Download datasheet
Girevole LED inbouwspot

Girevole

De Girevole inbouwspot of LED downlight is energiezuinig en trendy tegelijk. Voldoet aan alle eisen voor LED subsidie.

Download datasheet

Zuinige en trendy winkelverlichting?

De mogelijkheden met LED zijn eindeloos! Van kledingzaak tot drogisterij, van schoenenwinkel tot bouwmarkt; wij geven u graag passend advies. Graag vertellen we u meer. Neem gewoon eens contact op. Of vraag de brochure voor LED winkelverlichting aan.

zakelijke LED verlichting

Betere lichtkwaliteit en trendy lampen?

LED Design Holland helpt u bij de overstap naar LED of bij de optimalisatie van uw huidige LED winkelverlichting. Onze kennis op het gebied van zuinige en trendy LED is 100% up-to-date. Wij helpen u graag.


LED winkelverlichting

Vakmensen met passie

Onze vakmensen hebben de juiste diploma’s op zak en zij kunnen terugvallen op jarenlange ervaring. We blijven graag bescheiden, maar zijn toch heel trots op wat we voor menige relatie hebben bereikt. Voor Beauty X maakten wij voor alle tien de winkels een lichtplan op maat en verzorgden de installatie. Hubo vestiging Goudriaan in Ouderkerk aan den IJssel bespaart tegenwoordig 66% per jaar op energiekosten. Dankzij het vervangen van alle oude lampen door nieuwe LED exemplaren. Die kosten die hiermee gemoeid waren, zijn in nog geen jaar terugverdiend. Vijftien Etos-vestigingen hebben we voorzien van prachtige design LED lampen.
Bekijk onze projecten.

LED winkelverlichting

Zuinige en trendy winkelverlichting

Het juiste accent met LED winkelverlichting

Met LED winkelverlichting is het mogelijk bepaalde artikelen te accentueren. Kies de juiste  kleurtemperaturen om een vitrine subtiel of opvallend in de spotlight te zetten. Met uitgekiende, eventueel dimbare LED’s, wordt de winkel als geheel beter gepresenteerd. Kies voor verticaal geplaatste LED verlichting om bezoekers aan te sporen tot rondlopen. Aan de hand van een doordacht lichtplan haalt u maximaal rendement uit LED. Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Door ons geplaatste LED winkelverlichting