Winkelverlichting, top 3 producten

Veloce LED tracklight

Deze Veloce LED railspot is flexibel over een 3 fase rail te bewegen. Ideaal als winkelverlichting met wisselende indeling.

Download datasheet

Doblar

Deze LED spot, ook wel banaanspot is te draaien en te kantelen. De krachtige LED straler zet producten graag in de spotlight.

Download datasheet

Girevole

De Girevole inbouwspot of LED downlight is energiezuinig en trendy tegelijk. Voldoet aan alle eisen voor LED subsidie.

Download datasheet

LED verlichting voor winkels en etalages

De beste LED winkelverlichting is maatwerk. Afhankelijk van uw branche, uw locatie en wensen zoeken we samen naar de mooiste armaturen en LED lampen. Ons assortiment is ruim en we bieden alleen A-kwaliteit.
Van sfeerverlichting tot accentverlichting; binnen ons lichtplan gaan we in op detail. We kijken goed naar de lichtkleur en kleurechtheid om de beste sfeer neer te zetten. Wist u trouwens dat het mogelijk is om de looproute in de winkel te accentueren en zo uw rendement te verhogen?

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
10 jaar specialist

Vakmensen met passie

Onze vakmensen hebben de juiste diploma’s op zak en zij kunnen terugvallen op jarenlange ervaring. We blijven graag bescheiden, maar zijn toch heel trots op wat we voor menige relatie hebben bereikt. Voor Beauty X maakten wij voor alle tien de winkels een lichtplan op maat en verzorgden de installatie. Hubo vestiging Goudriaan in Ouderkerk aan den IJssel bespaart tegenwoordig 66% per jaar op energiekosten. Dankzij het vervangen van alle oude lampen door nieuwe LED exemplaren. Die kosten die hiermee gemoeid waren, zijn in nog geen jaar terugverdiend. Vijftien Etos-vestigingen hebben we voorzien van prachtige design LED lampen.
Bekijk onze projecten.

LED winkelverlichting

Het juiste accent met LED winkelverlichting

Met LED winkelverlichting is het mogelijk bepaalde artikelen te accentueren. Kies de juiste  kleurtemperaturen om een vitrine subtiel of opvallend in de spotlight te zetten. Met uitgekiende, eventueel dimbare LED’s, wordt de winkel als geheel beter gepresenteerd. Kies voor verticaal geplaatste LED verlichting om bezoekers aan te sporen tot rondlopen. Aan de hand van een doordacht lichtplan haalt u maximaal rendement uit LED. Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.