LED verlichting Middelburg

Middelburg is niet voor niets de hoofdstad van Zeeland. Hier hebben veel duurzame bedrijven zich gehuisvest. Het klimaat is natuurlijk er belangrijk in Zeeland, meer dan in de rest van het land. Daarom is het voor veel bedrijven hier ook belangrijk om duurzaam te werken. Heeft u een bedrijf in Middelburg en wilt u ook graag duurzaam ondernemen? Heeft u al eens aan LED verlichting gedacht? Met LED verlichting zet u met uw bedrijf in Middelburg een grote stap richting duurzaam ondernemen! U heeft namelijk veel minder energie nodig om uw lampen een stuk langer te laten branden. Dit is goed voor het milieu, maar ook zeker heel goed voor uw portemonnee. Met de maandelijkse besparingen op uw energiekosten is de investering in LED verlichting namelijk zo terugverdiend. Daarnaast is het natuurlijk ook erg prettig om per maand een stuk minder kwijt te zijn aan vaste lasten. Dit geld kunt u vast goed gebruiken voor andere belangrijke zaken!

Kies voor LED Design Holland

Denkt u erover om de huidige verlichting in uw zaak in Middelburg te laten vervangen door LED verlichting? Neem dan eens contact op met LED Design Holland. Wij zijn namelijk de specialist op het gebied van LED verlichting en weten precies te berekenen wat u kunt besparen als u deze duurzame keuze maakt. Daarnaast zorgen we voor een lichtplan op maat, want ieder bedrijf is natuurlijk anders. LED geeft niet alleen praktisch licht wat bijvoorbeeld handig is in een groot magazijn, het kan ook heel sfeervol zijn en bijvoorbeeld producten in een winkel optimaal belichten en de juiste sfeer creëren. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en te laten zien!

Alles over Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland en ligt op het schiereiland Walcheren. Deze stad heeft ongeveer 40.000 inwoners, waar de gehele gemeente Middelburg er ongeveer 48.000 heeft. In de gemeente Middelburg liggen namelijk ook nog de dorpen Arnemuiden, Sint Laurens, Terneuzen en Nieuw- en Sint Joostland. Daarnaast kent Middelburg de wijken Dauwendaele, Stromenwijk, Mortiere, Griffioen, Binnenstad, Zuid, Nieuw Middelburg en Veerse Poort. De stad en gemeente zijn goed bereikbaar via de A58 en N57. Daarnaast heeft Middelburg ook een treinstation op de Zeeuwse Lijn van NS. Deze lijn ligt alleen op het eiland Walcheren. Aangrenzende gemeenten zijn Veere, Vlissingen, Goes, Borsele en Noord-Beveland. In Middelburg zijn meer dan 4500 ondernemingen gevestigd die samen meer dan 45.000 werkplaatsen creëren. Er zijn ook relatief veel winkels in Middelburg als dit in vergelijking getrokken wordt met het aantal inwoners. Dit komt doordat een kwart van de omzet in de winkels van toeristen af komt.

Ook LED verlichting in uw zaak in Middelburg?

Heeft u ook een winkel in Middelburg? Of heeft u een andere onderneming in Middelburg en wilt u graag weten wat de voordelen van LED verlichting voor uw bedrijf zijn? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en zorgen er graag voor dat ook u duurzamer kan ondernemen en kan besparen op uw maandelijkse energiekosten!

LED verlichting Middelburg