Weststrate, de veelzijdig specialist, is een Zeeuwse leverancier op het gebied van verpakkingen, alles voor kantoor en facilitaire producten. Met een team van meer dan 50 specialisten en een wereldwijd netwerk biedt Weststrate al bijna 90 jaar klanten een persoonlijke en op maat gemaakte oplossing. Zo kunt u bij Weststrate terecht voor allerlei verpakkingsmaterialen, disposables en verpakkingen op maat. Maar ook voor kantoorartikelen, kantoorinrichting, facilitaire producten zoals o.a. toilethygiëne, afvalverwerking en ook medische artikelen. Met 20.000 palletplaatsen veelal direct uit voorraad leverbaar of indien gewenst bieden we ook klant specifiek voorraadbeheer en distributie op maat. Weststrate streeft ernaar zoveel mogelijk te ontzorgen.

Weststrate heeft LED Design Holland ingezet voor de verduurzaming van de verlichting bij twee bedrijfspanden in Middelburg.
We hebben een energiebesparing gerealiseerd van maar liefst 130234 kWh per jaar (72%).
Dit heeft geresulteerd in een ROI van 2,8 jaar. We hebben het project volledig begeleid van lichtcalculaties tot en met de installatie.
Onze eigen monteurs hebben ruim 800 TL-armaturen vervangen voor energie efficiënte LED-armaturen, de armaturen worden aangestuurd d.m.v. slimme aanwezigheidsmelders.

Wilt u graag weten welke producten er zijn toegepast in dit project?

Vraag de datasheet aan

De projecteigenschappen

  • 130234 kWhStroomverbruik per jaar
  • 72%Besparing
  • 2,8 jaarInvestering terug
Bereken uw besparing Maak een vrijblijvende afspraak