LED verlichting Roosendaal

Roosendaal ligt in Brabant en is al jaren hét verbindingspunt tussen Brabant en Zeeland en tussen Nederland en België. Ook in Roosendaal gaan steeds meer bedrijven over op LED verlichting. Dat is natuurlijk belangrijk, want het wordt steeds belangrijker voor bedrijven om duurzaam te ondernemen. Wil jij de huidige verlichting in je winkel, fabriekshal of kantoor in Roosendaal ook laten vervangen door LED verlichting? Dan kunt u uitstekend terecht bij LED Design Holland! Wij zorgen namelijk voor een op maat gemaakt lichtplan en komen graag bij u langs om te bekijken wat er voor uw bedrijf allemaal mogelijk is. Elk bedrijf kunnen wij een oplossing bieden op het gebied van verlichting! Laat door ons berekenen wat de investeringskosten zijn en in hoeveel tijd u deze heeft terugverdiend. Benieuwd hoeveel u kunt besparen op de maandelijkse energierekening? Neem dan contact met ons op!

Steeds meer LED verlichting in Roosendaal

In Roosendaal zie je al steeds meer LED verlichting. Zo is bij de renovatie van het station de huidige verlichting vervangen door LED verlichting. Dit is natuurlijk een slimme keuze; op het station zijn de lampen lang aan en zo kan er dus veel bespaard worden op de energiekosten. De welbekende Trommelaeren van Roosendaal zijn sinds 2009 ook voorgoed verlicht door LED verlichting, net als de rest van de Nieuwe Markt. Er zijn natuurlijk goede redenen dat ook de overheid en gemeenten steeds vaker kiezen voor LED. Het gaat hier vaak om verlichting die lang moet branden, en zo kan er dus veel geld bespaard worden. Maar niet alleen het financiële plaatje is mooi; het is ook een manier om de gemeente duurzamer te maken. Een win-win-situatie dus!

Alles over Roosendaal

Roosendaal heeft ongeveer 77.000 inwoners en ligt in het westen van Brabant. De stad is natuurlijk bekend van het grote outletcentrum Rosada. In Roosendaal kan niet alleen goed gewinkeld worden, ook aan sport wordt veel aandacht besteed. Zo zijn er grote sporthallen zoals Metsj Point en zwembad De Stok en is er voor vrijwel elke sport wel een vereniging te vinden. Roosendaal is het laatste station in Nederland voor de grensovergang met België. Vanuit hier is men binnen een half uur in Antwerpen. Ook kan vanaf hier makkelijk gereisd worden tussen Brabant en Zeeland door de directe verbinding met bijvoorbeeld Vlissingen. Maar ook via de weg is Roosendaal goed te bereiken. De belangrijkste uitvalswegen zijn de A17, A58, N262 en N268. Via deze wegen kunnen ook de omliggende dorpen zoals Nispen, Kruisland, Oud Gastel, Zegge, Rucphen, Schijf, Achtmaal en Wouw bereikt worden. In Roosendaal is voldoende te ondernemen, er worden namelijk veel verschillende evenementen gehouden, het hele jaar door. Denk bijvoorbeeld aan het wielerevenement Draai van de Kaai of Roosendaal Zingt; er is hier voor ieder wat wils.

Ook LED verlichting in uw bedrijf in Roosendaal?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van LED verlichting voor uw onderneming in Roosendaal? Wij vertellen u er graag meer over. Wij weten namelijk dat ieder bedrijf anders is en een andere lichtbehoefte heeft en daarom bieden wij altijd maatwerk. Wij rekenen graag voor u uit wat u kunt besparen als u kiest voor LED verlichting; neem daarvoor contact met ons op!

LED verlichting Roosendaal