LED bandraster armaturen

Bandraster armaturen zijn praktische verlichtingsoplossingen die veel gebruikt worden in kantoor- en publieke ruimtes. Ook op scholen en zorginstellingen zien we deze armaturen terug. Vele ruimtes zijn nog voorzien van bandraster TL verlichting. Een overstap naar LED is wenselijk aangezien de besparing op termijn groot is en LED een stuk veiliger is. Wij kunnen de TL-verlichting 1 op 1 vervangen voor LED bandraster armaturen. Onze armaturen zijn veilig, compatibel en leverbaar in iedere maat en RAL kleur.

Een verkeerde vervanging of onjuiste apparatuur kan leiden tot onvoldoende verlichting, een ongewenst lichtbeeld of zelfs technische problemen. Het is daarom belangrijk om te weten wat voor verlichting geschikt is voor uw bedrijf.
Heeft u maatwerk LED bandraster armaturen nodig? Geen probleem.

bandraster

Ik wil mijn TL bandraster vervangen voor LED

Geen probleem. Wij maken een gratis lichtplan op maat.
Meer informatie
Besparen op verlichting

Ik wil meer besparen op mijn verlichting

Dat is in de meeste gevallen mogelijk, wij denken graag met u mee.
Meer informatie

Wij werken graag met je samen

Fase 1

Kennismaken & adviesgesprek

Wij horen graag jouw wensen en geven specialistisch advies. Ons aanbod is groot, maatwerk geen probleem.

Fase 2

Offerte, met lichtplan op maat

Een offerte, desgewenst met lichtplan ontvang je geheel vrijblijvend. Evenals een besparingscalculatie op stroom.

Fase 3

LED installatie en montage

Wil je zelf de LED verlichting monteren of kunnen we je ontzorgen? Ook na de installatie staan we voor je klaar.

Meer over de werkwijze

Mogelijkheden LED bandraster armaturen

Onze LED bandraster armaturen zijn verkrijgbaar in alle maatvoeringen en alle RAL kleuren. GST installatiestekker of sleuf tbv het klimaatsysteem, geen probleem. We vertellen u graag meer of komen even bij u langs. Maak een afspraak. Of vraag de brochure aan.

LED bandraster armaturen

Ideaal in modulaire plafonds

Er zijn twee belangrijke aspecten waar u op moet letten bij het vervangen van bandraster TL-verlichting: de maatvoering en de lichtopbrengst. Het nieuwe armatuur dient dezelfde maatvoering te hebben, zodat het armatuur goed vervangen kan worden.
Veelal maken wij voor onze klanten een softwarematig lichtplan (Dialux) op maat voor montage in modulaire plafonds. Op deze wijze weet u precies welke armaturen op welke plek komen en welke investering daarbij komt kijken. Natuurlijk geven we u ook inzage in de besparing.

bandraster led

paneel LED voor plafond

Slimme verlichting

De bandraster armaturen kunnen worden voorzien van een Dali lichtmanagementsysteem. Dankzij Dali-technologie kunt u het verlichtingsniveau in een ruimte eenvoudig en nauwkeurig regelen, waardoor de lichtintensiteit past bij de activiteit die plaatsvindt. Verder zorgt lichtmanagement voor optimale besparing. Onze bandraster armaturen, leverbaar in iedere maat en RAL kleur, bieden een esthetische oplossing voor verlichting. Meer informatie over lichtmanagement.

100% maatwerk

Maakt u gebruik van mechanische ventilatie? Dan kunnen wij de armaturen hierop aanpassen, bijvoorbeeld door het aanbrengen van sleuven of gaten voor slangaansluitingen voor het klimaatsysteem. Het armatuur voorzien van connectoren of installatie stekkers, bijvoorbeeld GST18/3 en GST18/5, is ook geen probleem. Vanzelfsprekend zullen wij u goed informeren over alle mogelijkheden. Heeft u vragen over maatwerk? Wilt u meer informatie over kleurweergave of lichtkleur? Wij helpen u graag. En kiest u voor nieuwe LED bandrasterarmaturen? Dan kiest u voor een grote energiebesparing en goed lichtkwaliteit.

LED plafond kantoor
zwart LED paneel

Voordelen LED verlichting

Hierbij nog enkele voordelen van LED bandraster armaturen een rij:

  • Energie-efficiëntie: LED-verlichting verbruikt veel minder energie dan TL-verlichting, wat leidt tot lagere energiekosten.
  • Lange levensduur: LED bandraster verlichting heeft een lange levensduur, waardoor u minder vaak hoeft te vervangen.
  • Hogere kwaliteit van het licht: LED verlichting produceert een helderder en meer consistent licht dan TL-verlichting.
  • Veiligheid: Bandraster LED-verlichting produceert minder warmte dan TL-verlichting, waardoor het risico op brand en andere veiligheidsrisico's verminderd wordt.
  • Milieuvriendelijk: LED-verlichting bevat geen giftige stoffen en heeft een lagere CO2-uitstoot dan TL-verlichting.
Door ons geplaatste LED verlichting

Wij zijn al bij diverse kantoren, bedrijven en instellingen langs geweest en hebben vele projecten uitgevoerd. Of het nu gaat om het vervangen van oude verlichting of het plaatsen van armaturen in nieuwbouw; onze specialisten staan voor u klaar.