Samenwerken

Bij LED Design Holland kunnen klanten rekenen op totale ontzorging. Wij bieden specialistisch advies op het gebied van LED. Wij geven kwalitatief advies, maken lichtplannen op maat en verzorgen subsidieaanvragen. Ook het leveren, installeren en onderhouden van professionele LED verlichting is voor ons business as usual. Ieder project voeren wij uit met veel passie. Een tevreden klant is immers goud waard. En om een klant nog beter te kunnen helpen, zijn wij altijd op zoek naar goede samenwerkingspartners.

Installateurs, architecten & meer

Wellicht bent u installateur en op zoek naar een goede LED leverancier met verstand van zaken?
Misschien een architect en wilt u LED naadloos integreren in uw design? Door onze krachten te bundelen kunnen we meer bereiken.

Wij kunnen u op diverse gebieden bijstaan. Uw client heeft wellicht concrete verlichtingsvragen, hierbij helpen wij graag. Wij zijn op de hoogte van de allerlaatste trends, productontwikkelingen en  regelgeving.

Ook kunnen wij mooie visualisaties maken van de diverse ruimtes die voorzien moeten worden van verlichting. Deze 3D visualisatie wordt softwarematig gemaakt en geeft informatie over:

  • De afmeting en vorm van armaturen,
  • Het aantal lichtbronnen,
  • De lichtsterke en/of lichtkleur.

Vanzelfsprekend houden wij rekening met alle wensen, eisen en werken wij uiterst discreet. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Profiteren van voordelen

Het is lastig om voor ieder vakgebied een specialist in dienst te nemen die bezit over de juiste up-to- date kennis. Wel willen we de klant een totaaloplossing bieden. Daarom werken wij als LED specialist graag samen met andere professionals die uitblinken in hun vak. Dit biedt een prachtige aanvulling waarbij iedereen bij gebaat is. De klant profiteert van het allerbeste, wij leren van elkaar en verbreden ons kennisniveau & netwerk.

Heeft u interesse in een mogelijke samenwerking? Wilt u een project indienen of partner worden? Vul uw gegevens hieronder in en laten we kennismaken:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.