LED verlichting Breda

LED Design Holland is uw LED specialist, gevestigd in Breda. Uiteraard leveren wij onze diensten ook buiten Breda, zoals bijvoorbeeld in de regio van Breda: Etten-Leur, Roosendaal, Tilburg, Prinsenbeek, Oosterhout. En ook zeker niet te vergeten door heel Nederland, bijvoorbeeld: Nijmegen, Rotterdam, Middelburg, Amsterdam, en zelfs Groningen! Wij zijn gericht op de zakelijke markt en werken in diverse gevallen ook met leasecontracten. Zoals bijvoorbeeld voor tijdelijke verlichting. Uiteraard verzorgen wij ook de installatie van de LED verlichting, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Diverse LED verlichting oplossingen

Enkele diensten die wij u kunnen leveren:

Wij zijn specialist in het leveren en installeren van LED verlichting op diverse locaties en omstandigheden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vrijwel elke situatie is anders en bij elke situatie kunnen wij een op maat gemaakte LED oplossing bieden. Bijvoorbeeld voor showroom verlichting, kantoor verlichting, sfeerverlichting, terreinverlichting of misschien iets heel anders.

LED Design Holland – LED Specialist

Wij zijn LED Design Holland, gevestigd op het industrieterrein Weidehek te Breda en zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van geschikte LED verlichting voor elke situatie. Of het nu om een winkel, kantoor, werkplaats gaat om of een buiten terrein.. wij brengen het voor u in kaart. Led’s go LED!

Waarom LED Design Holland uit Breda kiezen?

Even een paar punten waarom u nu juist voor LED Design Holland moet kiezen:

  • Jong en flexibel
  • Ervaren medewerkers
  • Vaste contactpersoon
  • Door heel Nederland werkzaam
  • Lichtadvies op maat

Breda, Noord-Brabant

Breda is een welvarende stad met veel succesvolle bedrijven en daardoor hebben wij ook vele klanten uit Breda in ons portfolio. Wij hebben in Breda een prachtig pand waar wij u graag ontvangen op het industrieterrein van Breda. Uiteraard maken wij graag met u een afspraak om uw situatie te bespreken op locatie. Wij kunnen u dan een juiste offerte aanbieden met de mogelijkheden die wij voor u hebben uitgewerkt. Breda is een prachtige, karakteristieke stad waar wij ook gevestigd zijn. Deze stad heeft ongeveer 150.000 inwoners en staat vooral bekend om het gezellige centrum. Maar ook duurzaamheid is hier belangrijk, en daarom stappen steeds meer winkels, fabrieken en magazijnen over naar LED verlichting. Breda is onze stad, en daar zijn we dan ook zeer actief bij verschillende kantoorpanden en fabrieken en magazijnen, maar ook in winkels zijn we aanwezig met onze LED verlichting. Voor elke klant maken we een op maat gemaakt plan en een ontwerp, waarin we ook voor u uitrekenen hoeveel u gaat besparen en wat het u gaat kosten. Zo zorgen wij er altijd voor dat de LED verlichting bij uw bedrijf in Breda helemaal naar wens is.

De mooiste projecten in Breda

In Breda hebben we al veel panden mogen voorzien van LED verlichting op maat. Zo hebben we alle algemene ruimten bij appartementencomplex ‘t Spanjaardsgat voorzien van uitstekend werkende LED verlichting. Ook hebben we ervoor gezorgd dat verschillende industriële bedrijven flink kunnen besparen op de energierekening. Maar LED verlichting is niet alleen maar functioneel. Dat bewijst ons project voor de gemeente Breda wel, waarbij we de hele stad hebben voorzien van prachtige LED kerstverlichting! Of het pand van Koda Woningbeheer Breda, waar we de gevel voorzien hebben van up & down LED armaturen waardoor het pand een luxe uitstraling heeft gekregen.

 

LED Specialist Breda