LED verlichting Breda

LED Design Holland is specialist in LED verlichting Breda. Wij richten ons volledig op de zakelijke markt in heel Nederland. Ons kantoor bevindt zich aan het Weidehek te Breda. Onze klantenkring beperkt zich niet tot in de directe regio (Etten-Leur, Roosendaal, Tilburg, Prinsenbeek, Oosterhout) maar ver daar buiten.

Eerst even over onze mooie projecten voor LED verlichting in Breda. Wij hebben al veel panden mogen voorzien van kwalitatieve maatwerkoplossingen. Zo hebben we alle algemene ruimten bij appartementencomplex ‘t Spanjaardsgat voorzien van uitstekend werkende LED verlichting. Ook hebben we ervoor gezorgd dat verschillende industriële bedrijven flink kunnen besparen op de energierekening.

Maar LED verlichting is niet alleen maar functioneel. Dat bewijst ons project voor de gemeente Breda wel, waarbij we de hele stad hebben voorzien van prachtige LED kerstverlichting! Of het pand van Koda Woningbeheer Breda, waar we de gevel voorzien hebben van up & down LED armaturen waardoor het pand een luxe uitstraling heeft gekregen.

LED verlichting buiten Breda

Wij zijn actief in heel Nederland. Zo hebben wij in Rotterdam enkele mooie projecten uitgevoerd; bijvoorbeeld in het Oostelijk zwembad of het voorzien van LED verlichting voor de algemene ruimten aan de Marie van Eijsden-Vinkstraat in Rotterdam. Maar ook in Nijmegen, Middelburg, Amsterdam, en zelfs Groningen kunt u ons tegenkomen. Eigenlijk is het teveel om op te noemen. Wilt u een goede indruk krijgen? Bekijk dan eens onze uitgevoerde LED projecten!

 

Waarom LED Design Holland?

In vergelijking met andere LED bedrijven in Breda is ons specialisme kenmerkend. Ons LED aanbod is oneindig groot en zelfs LED maatwerk is geen probleem. Wij werken nauw samen met diverse fabrikanten en bieden enkel A- kwalitatieve armaturen. Onze vak- en productkennis is up-to-date. Wij maken een Dialux lichtplan op maat en onze werkwijze is helder, zonder verrassingen. Vanzelfsprekend voldoet het plan en de materialen aan de Arbo wetgeving omtrent werkplek verlichting. De Europese NEN normen houden wij nauwlettend in de gaten.

Komt u in aanmerking voor een investeringsaftrek? Wij vragen de subsidie voor u aan. Bij LED Design Holland te Breda kunt u rekenen op:

  • Een vast aanspreekpunt, een contactpersoon die luistert naar uw wensen
  • Altijd persoonlijk advies, volledig op maat
  • LED lampen, armaturen van de allerhoogste kwaliteit
  • Alles-in-een-pakket, van advies tot installatie.

Heeft u interesse in LED verlichting Breda of bevindt uw bedrijf zich elders in Nederland? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ons team van ervaringsspecialisten is altijd bereid om u te helpen.

Branchegerichte LED oplossingen

Iedere branche vraagt om een specifieke oplossing. Binnen een bepaalde branche is ook weer maatwerk nodig, aangezien geen enkel bedrijf hetzelfde is. De juist kleurweergave (CRI), een lage verblindingswaarde (UGR) maar ook een passende lichtkleur of kleurtemperatuur is van belang. Wij bieden de juiste LED solutions per branche. Onderstaand vindt u een greep uit de branches waarin wij LED projecten uitvoeren:

Bij een overstap is het van belang dat het leveren en installeren van LED verlichting snel en vakkundig plaatsvindt, zonder dat u overlast ervaart. Ons team werkt efficiënt en optimaal samen om de overstap van conventionele verlichting naar LED soepel te laten verlopen. Heeft u vragen over LED verlichting voor uw bedrijf? Aarzel niet om contact op te nemen met ons kantoor in Breda.

 

 

Waarom LED Design Holland uit Breda kiezen?

Even een paar punten waarom u nu juist voor LED Design Holland moet kiezen:

  • Ervaren en flexibel
  • Up to date vakkennis
  • Vaste contactpersoon
  • Door heel Nederland werkzaam
  • Lichtadvies op maat
  • A-kwaliteit LED

Breda, Noord-Brabant

Breda is een welvarende stad met veel succesvolle bedrijven en daardoor hebben wij ook vele klanten uit Breda in ons portfolio. Wij hebben in Breda een prachtig pand waar wij u graag ontvangen. Uiteraard maken wij graag met u een afspraak om uw situatie te bespreken op locatie. Wij kunnen u dan een juiste offerte aanbieden met de mogelijkheden die wij voor u hebben uitgewerkt.

Breda is een prachtige, karakteristieke stad waar wij ook gevestigd zijn. Deze stad heeft ongeveer 150.000 inwoners en staat vooral bekend om het gezellige centrum. Maar ook duurzaamheid is hier belangrijk, en daarom stappen steeds meer winkels, fabrieken en magazijnen over naar LED verlichting. Breda is onze stad, en daar zijn we dan ook zeer actief bij verschillende bedrijven met onze LED verlichting.

Voor elke klant maken we een op maat gemaakt plan en een ontwerp, waarin we ook voor u uitrekenen hoeveel u gaat besparen en wat het u gaat kosten. Zo zorgen wij er altijd voor dat de LED verlichting bij uw bedrijf in Breda helemaal naar wens is.

 

 

LED Specialist Breda