LED verlichting Dordrecht

Dordrecht is een karakteristieke en gezellige stad in Zuid-Holland en heeft inmiddels ruim 115.000 inwoners. De bewoners van Dordrecht noemen hun eigen stad ook wel Dordt en deze stad heeft een rijke geschiedenis. Er wonen ook veel studenten en ook veel bedrijven hebben zich hier gevestigd door dat de ligging perfect is, zo tussen de Randstad en Noord-Brabant. Dordrecht ligt aan de A16 en is daarom ook goed te bereiken.

 

We hebben al menig pand in Dordrecht voorzien van LED verlichting op maat. Wij zijn namelijk een echte specialist op het gebied van LED verlichting en de besparingen die u daarmee kunt maken. Wij leveren voor elke vorm van LED verlichting een geschikte oplossing, of het nu gaat om een kantoorpand, VvE, winkel, magazijn of fabriek. Onze oplossingen sluiten naadloos aan op uw wensen en situatie. Bent u dus benieuwd naar de mogelijkheden van LED verlichting in uw organisatie in Dordrecht? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met LED Design Holland.

Onze LED verlichting projecten in Dordrecht

In Dordrecht hebben we al verschillende bedrijven voorzien van LED verlichting op maat. Zo hebben we bij J. Schliecker & Zonen in Dordrecht LED TL verlichting en trogarmaturen geplaatst waardoor ze nu 71% per jaar besparen op de energiekosten. Met een terugverdientijd van 2,5 jaar is dit dus een zeer geslaagd project! Ook bij BVG Hijsmaterialen en Metaalindustrie van Putten in Dordrecht hebben we LED verlichting geplaatst die volledig op maat gemaakt en naar wens was.

Diverse toepassingen van LED verlichting in uw bedrijf in Dordrecht mogelijk

Maar heeft u een kantoorpand in Dordrecht en wilt u graag fijner en rustiger licht zodat u en uw medewerkers minder snel vermoeide ogen of hoofdpijn krijgen? Of wilt u graag duurzame verlichting voor uw appartementencomplex? Wij bieden de juiste oplossing! Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

LED verlichting Dordrecht