LED verlichting Meierijstad

Meierijstad is een nieuwe gemeente in de provincie Noord-Brabant. Qua oppervlakte is dit de grootste gemeente van de provincie en zijn er dan ook zeer veel bedrijven gehuisvest. Heeft u ook een bedrijf in Meierijstad, en bent u benieuwd of LED verlichting voor u rendabel is? Dan bent u bij LED Design Holland aan het juiste adres! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van LED verlichting en bieden altijd maatwerk. Dus heeft u een gezellig restaurant, een kleine winkel of een grote fabriekshal? LED verlichting is altijd rendabel, zeker als u een lichtplan geheel op maat laat maken. Wij komen graag bij u langs om te bekijken hoe we uw huidige verlichting kunnen vervangen door LED verlichting.

Wat zijn de voordelen voor uw bedrijf?

Natuurlijk heeft u wel eens gehoord over de voordelen van LED verlichting, maar hoe zit dat eigenlijk met uw bedrijf in Meierijstad? Heeft het voor uw bedrijf ook nut om uw huidige verlichting te laten vervangen door LED verlichting? Dat is toch een hele investering? Wij kunnen u antwoord geven op al uw vragen! Doordat wij altijd maatwerk leveren, is het voor ieder bedrijf rendabel om te kiezen voor LED verlichting. Allereerst helpt u het milieu een handje, maar u merkt het natuurlijk ook sterk in uw portemonnee. Uw maandelijkse energiekosten zullen met LED verlichting namelijk een stuk lager uitvallen. Hiermee kunt u uw investering snel terugverdienen. Met LED heeft u ook een stuk minder onderhoudskosten, want deze lampen gaan een stuk langer mee dan de conventionele TL lamp. Ook is het mogelijk om subsidie voor duurzaam ondernemen aan te vragen en is het natuurlijk een mooi visitekaartje naar uw klanten toe. Daarnaast kunt u met LED verlichting alle kanten op. Van romantische sfeerverlichting tot praktisch werklicht! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf in Meierijstad? Schakel dan LED Design Holland in!

Alles over Meierijstad

Per 1 januari 2017 zijn de drie gemeenten Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode samengevoegd tot de gemeente Meierijstad. In totaal heeft de gemeente ongeveer 80.000 inwoners verdeeld over een aantal plaatsen en kerngebieden. Naast deze hoofdplaatsen van de gemeente ligt hier ook nog Erp en de kerngebieden Boerdonk, Olland, Keldonk, Wijbosch, Eerde, Mariaheide, Boskant, Zijtaart en Nijnsel. De gemeente heeft de naam te danken aan de regio waarin deze centraal gelegen is, namelijk de Meierij van ‘s-Hertogenbosch. Veghel wordt ook wel de Parel van de Meierij genoemd en Sint-Oedenrode profileert zichzelf als het Groene Hart van de Meierij. De gemeente is goed te bereiken via de A50, N279, N606, N616, N617, N618, N619, N622 en N637. Ook de Zuid-Willemsvaart is erg belangrijk voor de gemeente.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van LED verlichting voor in uw bedrijf in Meierijstad? Dat kan zeker! U kunt gemakkelijk en vrijblijvend contact met ons opnemen om eens te informeren naar de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over ons specialisme en over de manieren waarop u geld en energie kunt besparen!