LED verlichting Tilburg

Tilburg is een grote stad en telt inmiddels al meer dan 220.000 inwoners. De stad is onderverdeeld in Noord, Oost, Zuid en West, maar Tilburg omvat natuurlijk ook de Reeshof. Onder de gemeente Tilburg valt daarnaast niet alleen Tilburg, maar ook Berkel-Enschot en Udenhout, waar ook veel bedrijven gevestigd zijn. Tilburg is dan ook voor veel bedrijven de ideale plaats om zich te vestigen. Dit komt onder andere door de uitstekende ligging in Brabant en de goede verbindingen die de stad heeft met de rest van de provincie en het land, onder andere doordat het aan de snelwegen A58 en A65 ligt.

 

Tilburg heeft ook een erg groot bedrijventerrein van meer dan 1100 hectare. Zo zijn er veel bedrijven gevestigd op de Vossenberg I en II, maar ook de Spoorzone wordt steeds belangrijker voor Tilburg. Aan de andere kant is er ook veel groen te vinden in Tilburg, en daarom vinden veel bedrijven het belangrijk om ook duurzaam te werken. Wilt u met uw bedrijf in Tilburg ook graag duurzamer gaan werken? Dan is het kiezen voor LED verlichting al een grote stap!

LED verlichting voor kantoor, VvE of industrie

Wij zijn gespecialiseerd in LED verlichting voor bedrijven, of het nu gaat om een kantoorpand, een VvE of magazijn. Wij bedenken altijd een passende oplossing die aansluit bij uw wensen. Dit doen we door uw idee te vertalen naar een praktische en mooie uitkomst. Dit realiseren we vervolgens door gebruik te maken van materialen van de hoogste kwaliteit en ons oog voor detail. Wilt u dus graag uw kantoorpand, VvE of industrieel pand in Tilburg voorzien van professionele LED verlichting? Dan bent u aan het juiste adres bij LED Design Holland!

LED projecten in Tilburg

We hebben al verschillende LED projecten in en rondom Tilburg en Waalwijk gerealiseerd. Neem eens een kijkje, ook bij onze andere projecten. Dan krijgt u een beeld van de mogelijkheden en van onze uitstekende kwaliteit en service. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen; we vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor LED verlichting in uw pand in Tilburg!

LED verlichting Tilburg