LED verlichting logistiek en transport

Bij LED Design Holland bent u aan het juiste adres voor LED verlichting voor verschillende branches. We zijn ook zeer gespecialiseerd in LED verlichting voor logistiek en transport. We weten precies wat nodig is om al uw ruimtes op de juiste manier te verlichten, zonder dat het hinder of extra kosten met zich meebrengt. Bent u benieuwd wat wij voor uw logistiek of transport kunnen betekenen met LED verlichting? Wij vertellen u er graag meer over; u kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

De voordelen van LED verlichting in de logistiek

LED verlichting heeft in het algemeen natuurlijk heel wat voordelen. Hoewel het in de aanschaf vaak wat duurder is dan reguliere verlichting, heeft dit toch zeer veel voordelen. U verdient uw investering namelijk meestal binnen twee jaar terug doordat u flink bespaart op de maandelijkse energiekosten. En maandelijks minder kwijt zijn aan noodzakelijke dingen als energie; wie wil dat nu niet? Daarnaast bespaart u niet alleen op energiekosten. LED armaturen hebben ook zeer veel branduren, wat natuurlijk erg prettig is in de logistiek. Zo hoeft u een stuk minder vaak de lampen te vervangen of te repareren; u kunt er vanuit blijven gaan dat LED verlichting erg lang meegaat! De onderhoudskosten gaan dus ook flink omlaag als u kiest voor LED verlichting in de logistiek.

LED in de transport

Ook in de transport profiteert u van de voordelen van LED verlichting. Zo bespaart u niet alleen veel geld, maar zorgt u ook voor een prettigere en veiligere werkomgeving voor uw medewerkers. LED verlichting heeft namelijk geen trillingen, waardoor uw medewerkers minder snel last van hun ogen en hoofdpijn krijgen. Dit zorgt niet alleen voor minder ziekmeldingen, maar ook voor hogere productiviteit. Dat is natuurlijk wel zo prettig in een druk transportbedrijf! Ook zorgt LED verlichting in de transport of logistiek voor een veiligere werkomgeving. LED verlichting wordt namelijk minder warm en daardoor kan een lampje nooit doorbranden. Het brandgevaar wordt dus flink teruggedrongen als u kiest voor LED in uw transportbedrijf.

Een op maat gemaakt advies

Wij zijn dan wel gespecialiseerd op het gebied van LED in de logistiek en transport, wij weten ook dat elk bedrijf anders is en andere behoeften heeft op het gebied van verlichting. Daarom scheren wij nooit alles over één kam; we komen altijd met een op maat gemaakt advies. Wilt u speciale verlichting in verschillende hoeken of wilt u energiebesparende opties? Of wilt u gewoon graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt voor meer informatie altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van een op maat gemaakt advies.   

Van advies tot installatie

Natuurlijk kunt u van ons niet alleen een uitstekend advies verwachten. We maken een uitgebreid lichtplan waarin we al uw wensen verwerken en realiseren dit plan. Wij zorgen er ook voor dat de LED verlichting in uw transportbedrijf volledig geïnstalleerd wordt. We gaan pas weg als alles helemaal naar wens is. Dat is de service van LED Design Holland!

LED verlichting logistiek en transport