Duurzaam en goed voor de portemonnee

Duurzaamheid is tegenwoordig erg belangrijk. Dit kunt u doorvoeren in uw gehele bedrijfsvoering; ook op het gebied van energie. U kunt met LED verlichting in uw bedrijfshal namelijk heel wat besparen op uw maandelijkse energiekosten. LED verlichting vereist een initiële investering, die soms wat hoger ligt dan reguliere verlichting. Dit heeft men echter binnen twee jaar al terugverdiend.

LED verlichting heeft minder energie nodig. Dit merkt u al snel in de energiekosten. Daarnaast dalen ook de onderhoudskosten. LED verlichting heeft zeer veel branduren, waardoor u de verlichting zelden hoeft te vervangen. In een loods is dit erg prettig, want de verlichting is hier vaak erg veel uren op een dag aan. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen om energiebesparende opties toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een bewegingssensor, waardoor het licht alleen aangaat als er ook daadwerkelijk mensen aanwezig en aan het werk zijn.

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
Jong en vakkundig team

Laat u adviseren over de juiste LED verlichting bedrijfshal

Overweegt u de overstap naar LED verlichting in uw bedrijfshal, loods, fabriek of magazijn? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen een advies geheel op maat voor u op. Wij inspecteren de bedrijfshal en horen graag uw wensen.
Een professioneel lichtontwerp wordt softwarematig bepaalt. Hiervoor maken we gebruik van Relux en Dialux. Ook over de lichtkleur wordt goed nagedacht. Zo heeft een kantoorruimte een andere lichtkleur of kleurtemperatuur nodig dan een bedrijfshal of kantine. Variatie in kleurtemperatuur binnen een lichtplan is vanzelfsprekend. Als LED specialist zijn wij volledig op de hoogte van de Arbo wetgeving en de Europese NEN normen en houden dit nauwlettend in de gaten.
Ons aanbod aan armaturen en mogelijkheden (inclusief maatwerk)is zeer groot. En mocht u in aanmerking komen voor subsidie op LED verlichting? Dan zullen wij u hierop attenderen en voor u aanvragen.

LED verlichting in uw loods of bedrijfshal