Duurzaam en goed voor de portemonnee

Goede bedrijfshalverlichting is onmisbaar. Inmiddels zijn vele bedrijven overgestapt van conventionele verlichting naar LED. LED verlichting voor uw bedrijfshal heeft diverse voordelen, ook voor industriële toepassingen. Door uw magazijn, fabriek, loods of bedrijfshal te voorzien van goede LED verlichting bent u ervan verzekerd dat u daar jaren niet meer naar om hoeft te kijken. We bespreken graag de voordelen van LED verlichting in uw magazijn met u!

Duurzaamheid is tegenwoordig erg belangrijk. Dit kunt u doorvoeren in uw gehele bedrijfsvoering; ook op het gebied van energie. U kunt met LED verlichting in uw bedrijfshal namelijk heel wat besparen op uw maandelijkse energiekosten. LED verlichting vereist een initiële investering, die soms wat hoger ligt dan reguliere verlichting. Dit heeft men echter binnen twee jaar al terugverdiend. Daarnaast dalen ook de onderhoudskosten. LED verlichting heeft zeer veel branduren, waardoor u de verlichting zelden hoeft te vervangen. In een loods is dit erg prettig, want de verlichting is hier vaak erg veel uren op een dag aan. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen om energiebesparende opties toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een bewegingssensor, waardoor het licht alleen aangaat als er ook daadwerkelijk mensen aanwezig en aan het werk zijn.

Optimale verlichting voor een hoge fabriekshal

Bedrijfshal LED verlichting van LED Design Holland in Breda

Ik wil betere lichtkwaliteit in mijn bedrijfshal

Een gratis lichtplan op maat geeft inzicht
Meer informatie
Ledverlichting fabriekshal

Ik wil besparen op verlichting

Dat is vast en zeker mogelijk. Wij vertellen u graag meer.
Meer informatie

Wij werken graag met je samen

Fase 1

Kennismaken & adviesgesprek

Wij horen graag jouw wensen en geven specialistisch advies. Ons aanbod is groot, maatwerk geen probleem.

Fase 2

Offerte, met lichtplan op maat

Een offerte, desgewenst met lichtplan ontvang je geheel vrijblijvend. Evenals een besparingscalculatie op stroom.

Fase 3

LED installatie en montage

Wil je zelf de LED verlichting monteren of kunnen we je ontzorgen? Ook na de installatie staan we voor je klaar.

Meer over de werkwijze

LED verlichting bedrijfshal, top 3 producten

LED Line-Refix

LED Line-Refix

Vervang uw oude TL buizen en behuizing en kies voor de energiezuinige LED Lin Refix armaturen. Voldoet aan EIA subsidie eisen.

Download datasheet
Tri-Proof

Tri-Proof

Waterdichte IP65 LED lampen & armaturen? Onze Tri Proof LED’s zijn zeer geschikt voor de industrie, bijvoorbeeld als loods en bedrijfshalverlichting.

Download datasheet
LED Pro High-Bay

LED Pro High-Bay

Veilige Pro LED High Bay armaturen. Zeer geschikt voor bedrijfshal en loods. Montage op grote hoogte geen probleem. Voldoet aan EIA subsidie eisen.

Download datasheet

LED verlichting voor bedrijfshallen

Wilt u besparen op uw huidige bedrijfshalverlichting? Maakt u nog gebruik van conventionele verlichting zoals TL en wenst u over te stappen naar LED? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U kunt ook onze brochure aanvragen.

LED verlichting voor bedrijfshallen

Innovatieve oplossingen

Bent u op zoek naar specifieke of innovatieve oplossingen voor uw loods of bedrijfshal? Als specialist op het gebied van industriële LED verlichting helpen wij u graag. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en houden trends goed in de gaten. Of het nu een klein of groot vraagstuk betreft; wij denken graag met u mee!


LED bedrijfshal

Laat u adviseren over de juiste LED verlichting bedrijfshal

Overweegt u de overstap naar LED verlichting in uw bedrijfshal, loods, fabriek of magazijn? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen een advies geheel op maat voor u op. Wij inspecteren de bedrijfshal en horen graag uw wensen.
Een professioneel lichtontwerp wordt softwarematig bepaalt. Hiervoor maken we gebruik van Relux en Dialux. Ook over de lichtkleur wordt goed nagedacht. Zo heeft een kantoorruimte een andere lichtkleur of kleurtemperatuur nodig dan een bedrijfshal of kantine. Variatie in kleurtemperatuur binnen een lichtplan is vanzelfsprekend. Als LED specialist zijn wij volledig op de hoogte van de Arbo wetgeving en de Europese NEN normen en houden dit nauwlettend in de gaten.
Ons aanbod aan armaturen en mogelijkheden (inclusief maatwerk)is zeer groot. En mocht u in aanmerking komen voor subsidie op LED verlichting? Dan zullen wij u hierop attenderen en voor u aanvragen.

LED verlichting industrie

LED verlichting in uw loods of bedrijfshal