LED verlichting in uw loods of bedrijfshal

Goede bedrijfshalverlichting is erg belangrijk. Het is daarom belangrijk om dit niet als iets vanzelfsprekends te zien, maar iets wat de basis is voor een goed bedrijf. Het is daarom zeker aan te raden om voor uw loods, bedrijfshal of magazijn te kiezen voor LED verlichting. LED verlichting heeft diverse voordelen, ook voor industriële toepassingen. Door uw magazijn, fabriek, loods of bedrijfshal te voorzien van goede LED verlichting bent u ervan verzekerd dat u daar jaren niet meer naar om hoeft te kijken. We bespreken graag de voordelen van LED verlichting in uw magazijn met u!

Energiezuinige verlichting van uw bedrijfshal

Duurzaamheid is tegenwoordig erg belangrijk. Dit kunt u doorvoeren in uw gehele bedrijfsvoering; ook op het gebied van energie. U kunt met LED verlichting in uw bedrijfshal namelijk heel wat besparen op uw maandelijkse energiekosten. LED verlichting vereist enige investering, die vaak wat hoger ligt dan reguliere verlichting, maar dit heeft men vaak binnen twee jaar al terugverdiend. Dit komt doordat LED verlichting heel wat minder energie nodig heeft, en u daar dus ook minder kosten aan kwijt bent. Daarnaast dalen ook de onderhoudskosten. LED verlichting heeft zeer veel branduren, waardoor u de verlichting zelden hoeft te vervangen. In een loods is dit erg prettig, want de verlichting is hier vaak erg veel uren op een dag aan. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen om energiebesparende opties toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een bewegingssensor, waardoor het licht alleen aangaat als er ook daadwerkelijk mensen aanwezig en aan het werk zijn.

Veilig werken in een loods met LED verlichting

Veilig werken is in de industrie natuurlijk erg belangrijk. Verlichting speelt hier ook een grote rol in. Als alles juist verlicht is, kan niemand ergens over struikelen en kan iedereen alles goed zien en inschatten. Daarnaast betekent veel verlichting, ook een grotere kans op brand. Dat is bij LED verlichting in uw loods, bedrijfshal, fabriek of magazijn niet het geval. LED wordt minder warm, waardoor het ook niet door kan branden. Daardoor profiteert u altijd van optimale brandveiligheid, wat ook voor uw medewerkers prettig is. Wat ook prettig is voor uw medewerkers, is dat LED bijna geen trillingen afgeeft. Dit zorgt er niet alleen voor dat men minder snel last van de ogen of hoofdpijn krijgt, maar ook dat ze een stuk productiever worden. Met LED verlichting bespaart u dus niet alleen op de maandelijkse energiekosten, maar krijgen uw medewerkers ook meer werk gedaan.

Laat u adviseren over de juiste LED verlichting in uw magazijn

Denkt u erover om LED verlichting in uw loods, bedrijfshal, fabriek of magazijn te laten plaatsen? Neem dan eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen een advies geheel op maat voor u op. Nadat we samen het advies besproken hebben en u het er volledig mee eens bent, zorgen we ook voor de levering en installatie. We gaan daarna pas weg als alles geheel naar uw wens is. Neem voor meer informatie en voor de implementatie van LED verlichting in uw loods dus contact met ons op!

LED verlichting in uw loods of bedrijfshal