LED verlichting Moerdijk

Moerdijk is een dorp in de gelijknamige gemeente, die voornamelijk bekend staat om de industrie. In de industrie is duurzaamheid natuurlijk ook erg belangrijk; daarom kiezen ook in Moerdijk steeds meer bedrijven voor LED verlichting. Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijk doordat we steeds meer geven om ons milieu en de toekomst van de planeet. De industrie heeft natuurlijk nog steeds een slecht imago als het gaat om milieuvervuiling en door maatschappelijk verantwoord te ondernemen en duurzame keuzes te maken, kan dit veranderd worden. Bij LED Design Holland zijn we gespecialiseerd in industriële LED verlichting; u kunt dan ook uitstekend bij ons terecht om te praten over de mogelijkheden en voordelen die LED verlichting uw bedrijf in Moerdijk kan brengen. Maar ook als u een eigen winkel, VvE, kantoor of ander soort bedrijf in Moerdijk heeft en benieuwd bent wat LED verlichting u op kan leveren, kunt u bij ons terecht.

Onze projecten in Moerdijk

In Moerdijk hebben we al diverse projecten gedaan op het het gebied van LED verlichting. Zo hebben we het havenbedrijf Port of Moerdijk voorzien van LED verlichting; hier hebben we gebruik gemaakt van de LED Tube 1500 mm. Ook Anera Moerdijk hebben we voorzien van LED, nadat we een op maat gemaakt lichtplan hebben gemaakt. Hier hebben we gekozen voor dezelfde producten, wat een energiebesparing van 60% heeft opgeleverd en wat resulteerde in een terugverdientijd van 2,7 jaar! Bent u benieuwd wat de investering, terugverdientijd en energiebesparing voor uw bedrijf kan zijn als u kiest voor LED verlichting? Wij komen graag bij u langs om uw huidige bedrijfssituatie te bekijken en u te voorzien van een op maat gemaakt advies.

Wat heeft LED verlichting uw bedrijf te bieden?

Denkt u al langer na over manieren om te kunnen besparen in uw bedrijf? Vindt u het lastig om deze keuzes te maken? Wij maken het u graag inzichtelijk. Een erg goede manier om geld te besparen in uw bedrijf is namelijk om te kiezen voor LED verlichting. Wilt u hier graag meer over weten, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Alles over Moerdijk

Het dorp Moerdijk kent ongeveer 1200 inwoners, maar de gemeente kent er ongeveer 37.000. Het ligt in Noord-Brabant. Het dorp lag oorspronkelijk in twee gemeenten; het westen behoorde tot Klundert en het oosten tot de gemeente Hooge en Lage Zwaluwe. In 1998 is het dorp samen met Fijnaart, Willemstad en Klundert gevoegd bij de gemeente Zevenbergen, wat daarna veranderde in de gemeente Moerdijk. Ook Zevenbergen en Standdaarbuiten behoren tot deze gemeente, net als onder andere de dorpen Zevenbergschen Hoek, Pelikaan, Noordhoek, Noordschans, Oudemolen, Langeweg, Heijningen, Binnen-Moerdijk en Drie Hoefijzers. Op het haven- en industrieterrein Moerdijk is natuurlijk Shell Chemie gevestigd. Het gebied heeft drie grote havens met een aangrenzend industrieterrein. Het ligt aan het Hollandsch Diep, aan de westkant van de welbekende Moerdijkbrug. Het industrieterrein en de havens zijn speciaal ontworpen en aangelegd om bedrijven in de chemische en zware industrie te huisvesten.

LED verlichting Moerdijk