LED verlichting Veenendaal

Heeft u een bedrijf in de omgeving van Veenendaal en bent u benieuwd of LED verlichting ook interessant is voor uw bedrijf? Dat is het zeker! Het is voor ieder bedrijf namelijk rendabel om de huidige verlichting te laten vervangen door LED verlichting, omdat de besparingen die u daarmee realiseert altijd erg hoog zijn. Daarnaast is de keuze voor LED verlichting voor uw bedrijf in Veenendaal zeker rendabel als u dit laat doen door LED Design Holland. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in LED verlichting voor verschillende bedrijven en zorgen altijd voor maatwerk. We komen van tevoren langs om de huidige situatie te bekijken en berekenen dan voor u wat u zal besparen als u kiest voor LED verlichting en wat uw terugverdientijd is.

LED verlichting: ook voor uw bedrijf in Veenendaal?

We gaven al eerder aan dat voor het voor ieder bedrijf, dus ook voor uw bedrijf in Veenendaal, het laten vervangen van de huidige verlichting door LED verlichting rendabel is. Maar waarom is dat eigenlijk het geval? Conventionele verlichting, zoals TL verlichting, verbruikt veel energie dat voornamelijk opgaat aan warmte. Dit is bij LED verlichting niet het geval; alle energie gaat naar het licht. Dit zorgt ervoor dat u minder energie nodig hebt voor hetzelfde licht, wat natuurlijk zorgt voor een lagere energierekening. En wie wil dat nu niet? Daarnaast hebt u het milieu ook een handje mee doordat u een stuk minder energie verbruikt. Dit is tegenwoordig steeds belangrijker voor bijvoorbeeld samenwerkingspartners en consumenten. Het is in ieder geval een goed visitekaartje voor uw bedrijf! Daarnaast heeft LED verlichting een stuk minder trillingen in het licht, waardoor u en uw collega’s zich beter kunnen concentreren en minder snel last hebben van hoofdpijn.

Alles over Veenendaal

Veenendaal wordt ook wel ‘t Veen genoemd en is een plaats en gemeente in de provincie Utrecht. De gemeente heeft ongeveer 64.500 inwoners en werkt samen met de gemeenten Rhenen, Ede, Wageningen, Renswoude, Scherpenzeel, Nijkerk en Barneveld. Daarnaast is Veenendaal goed bereikbaar via de A12 tussen Utrecht en Arnhem en is Rhenen verbonden met Veenendaal middels de A15. Veenendaal heeft twee treinstations, namelijk Veenendaal West en Veenendaal Centrum. Ook vanuit hier kan gereisd worden naar Rhenen, Breukelen en Uitgeest. Daarnaast is er ook nog station Veenendaal-De Klomp, dat eigenlijk in het naastgelegen dorp De Klomp ligt. Vanuit dit station kan gereisd worden naar Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Amsterdam en Den Helder.

Meer weten over LED verlichting voor uw bedrijf?

Wilt u graag meer weten over LED verlichting voor uw bedrijf in Veenendaal? Neem dan contact op met LED Design Holland. Wij kunnen u namelijk alles vertellen over de mogelijkheden die LED verlichting uw bedrijf in Veenendaal kan bieden. Wij komen graag eens bij u langs om bedrijfsspecifieke berekeningen te maken en het een en ander met u te bespreken. We kunnen daarna een lichtplan maken waarin precies komt te staan wat op welke manier verlicht moet worden. Hierin kunnen wij al uw eisen en wensen verwerken. Wilt u graag meer weten of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag een een energiezuiniger en duurzamer bedrijf. 

LED verlichting Veenendaal