LED verlichting in uw winkelcentrum

LED verlichting is erg veelzijdig en kan in veel verschillende branches en gebouwen toegepast worden. Ook in de retail kan LED zorgen voor de nodige besparingen terwijl het ook op de juiste manier verlicht. Bent u beheerder van een winkelcentrum, dan is LED verlichting zeker het overwegen waard. In een winkelcentrum is de juiste verlichting natuurlijk van groot belang. De verlichting moet functioneel zijn, maar ook sfeervol. Mensen moeten een prettig gevoel krijgen tijdens het winkelen en het gevoel hebben dat ze thuis zijn. Dan blijven mensen natuurlijk langer in het winkelcentrum, wat voor alle winkeliers erg voordelig is. Dit kunt u bereiken met LED verlichting. Dit is namelijk heel prettig licht; het trilt niet. Hierdoor krijgen mensen minder snel last van hun ogen of hoofdpijn, wat ook prettig is voor de medewerkers in het winkelcentrum. Zij worden hier ook productiever van, wat bewezen is in een wetenschappelijk onderzoek.

De voordelen van LED in een winkelcentrum

Hierboven is al een aantal voordelen beschreven, zoals de prettige aanblik van het licht. Er kan gekozen worden voor warm en koud licht, wat beiden zo zijn voordelen heeft. Er kan een eigen kleurtemperatuur gekozen worden, waardoor u zelf de gewenste sfeer in het winkelcentrum kan bepalen. Daarnaast heeft LED natuurlijk nog meer voordelen. In een winkelcentrum zijn vrijwel altijd lampen aan. Maakt u nu gebruik van TL verlichting, dan weet u dat u regelmatig de buizen moet vervangen omdat ze “op” zijn. TL heeft namelijk een levensduur van gemiddeld 20.000 branduren. U kunt hier beter voor LED verlichting kiezen omdat deze lampen een levensduur van gemiddeld 100.000 branduren hebben! Zo bespaart u flink op de onderhoudskosten; er hoeft niemand te komen om de lampen in het winkelcentrum te komen vervangen, en u hoeft niet constant te betalen voor nieuwe lampen. Maar het allergrootste voordeel van LED verlichting is toch wel dat het erg energiezuinig is. Dit is niet alleen beter voor het milieu en de duurzaamheid van het winkelcentrum, maar ook voor uw portemonnee! Minder energieverbruik resulteert natuurlijk in minder kosten per maand. Hoewel LED verlichting zeker een investering vereist, verdient u dit gemiddeld binnen twee jaar al terug, waarna u zorgeloos kunt genieten van goede verlichting en lagere maandelijkse kosten!

Verlichting in winkels

Ook de verlichting in winkels kan vervangen worden door LED verlichting. Heeft u restaurants in het winkelcentrum? Zelfs hiervoor is LED de meest ideale verlichting. Er zijn namelijk heel veel verschillende toepassingen, waar we u graag meer over vertellen. Wij bieden de juiste LED solutions per branche. Wilt u graag meer weten over het vervangen van de huidige verlichting door LED verlichting in uw winkelcentrum? Wat kan het u bijvoorbeeld opleveren, en wat zijn uiteindelijk de resultaten op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid? Wij vertellen u er graag meer over. Wij zijn namelijk gespecialiseerd op het gebied van LED verlichting in winkelcentra, maar ook op het gebied van buitenverlichting en in de horeca. en stellen graag een geheel op maat gemaakt plan voor u op. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. We maken uw winkelcentrum graag volledig duurzaam!

LED verlichting in uw winkelcentrum