LED verlichting voor in de parkeergarage

Als er ergens veel lampen zijn die lang aan staan, dan is het natuurlijk wel in een parkeergarage. Bent u de beheerder van een parkeergarage en bent u benieuwd of uw maandelijkse kosten misschien naar beneden kunnen, zodat u meer marge overhoudt? Dat is mogelijk met LED verlichting! U heeft waarschijnlijk al wel eens gehoord van de voordelen hiervan, maar bent u ook eens benieuwd wat het u precies op kan leveren? Neem dan eens contact met ons op. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Bespaar op de maandelijkse energiekosten met LED verlichting in de parkeergarage

Een van de grootste voordelen van LED verlichting in de garage is natuurlijk de grote besparing op de maandelijkse energiekosten. Het kost erg veel geld om de lampen de hele dag en nacht aan te laten staan, zeker als u gebruik maakt van TL verlichting in de parkeergarage, kan dat erg in de kosten gaan lopen. Dat is zonde, want zo houdt u minder marge over. Met LED verlichting kunt u deze kosten flink terugdringen. De investering in LED armaturen is wat hoger dan bij reguliere verlichting, maar deze kosten heeft u binnen twee jaar terugverdiend! Daarnaast bespaart u niet alleen kosten op de energie, maar ook op de onderhoudskosten. LED armaturen hebben namelijk ongeveer 100.000 branduren! Dit zorgt ervoor dat u een stuk minder vaak de verlichting moet vervangen. Daarnaast draagt LED verlichting in de parkeergarage ook bij aan een betere brandveiligheid. LED armaturen worden namelijk minder warm, in tegenstelling tot andere soorten verlichting, waardoor er ook geen kans is dat deze lampen doorbranden.

Nog meer voordeel

Daarnaast is er ook nog een subsidievoordeel als u voor LED garageverlichting kiest. De overheid wil namelijk graag dat bedrijven kiezen voor energie-efficiënte bedrijfsmiddelen, wat LED verlichting natuurlijk is. Het ministerie van Economische Zaken heeft hiervoor de Energie Investeringsaftrek in het leven geroepen. Dit betekent dat als u kiest voor LED verlichting in uw parkeergarage, u waarschijnlijk ook in aanmerking komt voor subsidie. Nog meer voordeel dus! Daarnaast kunnen er ook energiebewuste elementen aan de LED garageverlichting toegevoegd worden. Als er geen mensen zijn, hoeft het licht natuurlijk ook niet aan te zijn. Wij kunnen zorgen voor een bewegingssensor, waardoor er alleen licht aan is als dat nodig is!

Laat u adviseren over LED garageverlichting

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van LED verlichting voor uw parkeergarage? Dan vertellen wij u hier graag meer over. Wij weten namelijk alles over LED verlichting en onze service loopt dan ook van professioneel en op maat gemaakt advies tot aan de installatie. Allereerst komen we graag op locatie kijken op de huidige situatie te beoordelen. Daarna stellen we een advies op maat op en bespreken dit met u. We zorgen ervoor dat al uw wensen en eisen in het lichtplan verwerkt worden. Het voordeel van in zee gaan met LED Design Holland, is dat u enkel contact heeft met één specialistisch bedrijf dat de LED armaturen ook voor u kan installeren. We gaan pas weg als u helemaal tevreden bent! Wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op!

LED verlichting voor in de parkeergarage