LED verlichting Steenbergen

Steenbergen is een stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant waar men zich al flink bezighoudt met LED verlichting en duurzaamheid. De gemeente wil namelijk dat heel Steenbergen in 2021 voorzien is van LED verlichting. De wethouders hebben gediscussieerd over de verschillende mogelijkheden voor de overgang naar LED verlichting, maar er is gekozen voor een directe overgang. Dit betekent dat alle lampen in de openbare ruimte LED armaturen zijn. Dat is natuurlijk een erg mooie stap in de richting van duurzaamheid, energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid voor de hele gemeente.

Kies voor verlichting van LED Design Holland

Wilt u als bedrijf in Steenbergen niet achterblijven en graag overstappen op LED verlichting? Schakel dan LED Design Holland in. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van LED verlichting voor ieder bedrijf. Of het nu gaat om een winkel, een kantoor of om een grote fabriekshal; wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf goed en geheel naar wens verlicht is. We komen graag bij u langs om de huidige bedrijfssituatie onder de loep te nemen en uit te rekenen wat de overstap naar LED verlichting voor uw bedrijf in Steenbergen kan betekenen. Dit natuurlijk voor ieder bedrijf anders, daarom bieden wij altijd maatwerk!

Alles over Steenbergen

De stad Steenbergen heeft ongeveer 12.500 inwoners en is de hoofdstad van de gemeente steenbergen, dat in totaal ongeveer 24.300 inwoners heeft. Onder de gemeente Steenbergen vallen ook nog de plaatsen De Heen, Dinteloord, Kruisland en Nieuw-Vossemeer. Het grenst zowel aan Zuid-Holland (Goeree-Overflakkee) als aan Zeeland (Tholen) en ook aan Bergen op Zoom, Roosendaal, Halderberge en Moerdijk. Het is van vroeger uit een echte handelsstad door de handel die gedreven werd met Antwerpen, Brugge en Gent. De stad bestaat uit de wijken Centrum, Noord, Zuid en Welberg, waarvan de laatste door de gemeente als afzonderlijk dorp wordt beschouwd maar toch als wijk bestuurd wordt. De haven is een belangrijk aspect van de stad door de historische vaaromgeving. Nu wordt de haven voornamelijk gebruikt voor horecagelegenheden en plezierboten. Hier kan echter nog wel met de veerpont naar Oude Tonge gevaren worden. Steenbergen heeft twee belangrijke bedrijventerreinen waar onder andere fabrieken als Fujicolor Benelux, PontMeyer en Dawn Foods International gevestigd zijn.

LED verlichting in uw bedrijf in Steenbergen

Als u een bedrijf heeft in Steenbergen, dan kunt u niet om de grote plannen omtrent LED verlichting heen. De gemeente kiest ervoor om alle openbare ruimtes te verlichten met LED en dat is natuurlijk niet voor niets. Dit komt door de energiezuinige werking. Ook u kunt flink besparen op uw maandelijkse energierekening als u kiest voor LED verlichting in uw bedrijf in Steenbergen! Het is zeker een investering, maar deze verdient u snel weer terug door de lagere maandelijkse energiekosten, maar ook door de lagere onderhoudskosten. LED verlichting gaat namelijk een stuk langer mee dan andere, conventionele verlichting! Wilt u ook graag een stap zetten richting duurzaam, bewust en energiezuinig ondernemen, neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van LED verlichting in uw bedrijf in Steenbergen.

LED verlichting Steenbergen