LED specialist Noord-Brabant

LED Design Holland is gevestigd in Breda, in de provincie Noord-Brabant. Vanuit hier voorzien we heel Brabant, maar ook Zeeland en Zuid-Holland zijn op deze manier goed bereikbaar. Wij zijn dé specialist op het gebied van LED verlichting en zijn er voor elk bedrijf. Of u nu een eigen winkel heeft, een VvE, een industrieel bedrijf of een kantoorpand; wij kunnen uw ruimte voorzien van professionele LED verlichting en er op deze manier voor zorgen dat u flink kunt besparen op uw maandelijkse energiekosten! Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van persoonlijk advies en berekeningen die u laten zien in hoeveel tijd u de investering terug kunt verdienen en wat uw maandelijkse besparingen zullen zijn als u kiest voor LED verlichting.

U kunt namelijk niet alleen besparen op uw maandelijkse energiekosten als u kiest voor LED verlichting. Ook de onderhoudskosten zullen aanzienlijk verminderen, gezien LED verlichting een stuk langer meegaat dan conventionele verlichting. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn natuurlijk ook belangrijke aspecten in de keuze voor LED verlichting, gezien het voor bedrijven steeds belangrijker wordt om duurzaam te ondernemen. Ook kunt u profiteren van subsidievoordeel. Op deze manier kan LED verlichting ook interessante fiscale voordelen opleveren met de Energie Investeringsaftrek die door het ministerie van Economische Zaken beschikbaar wordt gesteld voor bedrijven die duurzaam ondernemen. LED verlichting is dus voor vrijwel ieder bedrijf interessant!

Waarom kiezen voor LED Design Holland?

LED Design Holland is dé specialist in Noord-Brabant op het gebied van LED verlichting. Wij weten dat geen enkel bedrijf hetzelfde is en bieden daarom altijd maatwerk. Wij zijn een jong en flexibel bedrijf met ervaren medewerkers die echt verstand van zaken hebben. We zijn niet alleen werkzaam in Brabant, maar in heel Nederland kunt u bij ons terecht. Wij bieden de juiste LED solutions per branche en zorgen dan voor lichtadvies op maat en natuurlijk ook voor de levering en installatie van uw LED verlichting. Neem contact met ons op om een afspraak te maken! Wij vertellen u graag meer over onze specialiteit.

Onze LED verlichting projecten in West-Brabant

Hoewel we in heel Brabant en natuurlijk ook in de rest van Nederland werkzaam zijn, hebben we al veel mooie projecten mogen doen in de regio West-Brabant. Natuurlijk in Breda, maar ook in de omgeving van Etten-Leur, HalderbergeMoerdijk, RoosendaalBergen op Zoom en Halderberge hebben verschillende mooie projecten gerealiseerd. Dit zijn zeer uiteenlopende projecten, waar we alles op maat gemaakt hebben. Zo kunnen deze bedrijven optimaal profiteren van de besparingen en andere voordelen die LED verlichting biedt.  

Ons werkgebied in Oost-Brabant

Ook in Oost-Brabant hebben wij al heel wat bedrijven blij gemaakt met LED verlichting die geheel naar wens is aangelegd. Of het nu gaat om onze hoofdstad Den Bosch of de lichtstad Eindhoven; u kunt bij ons terecht om uw huidige verlichting te laten vervangen door LED verlichting! Dus heeft u een bedrijf in Helmond, Schijndel, MeierijstadWaalwijk, Oosterhout, Steenbergen, Uden, ValkenswaardOss, Best, Veghel of Tilburg en wilt u graag investeren in LED verlichting om te kunnen profiteren van besparingen op uw maandelijkse energierekening? Neem dan contact met ons op!

LED verlichting Noord-Brabant