LED Specialist Breda

LED Design Holland is uw LED specialist, gevestigd in Breda. Uiteraard leveren wij onze diensten ook buiten Breda, zoals bijvoorbeeld in de regio van Breda: Etten-Leur, Roosendaal, Tilburg, Prinsenbeek, Oosterhout. En ook zeker niet te vergeten door heel Nederland, bijvoorbeeld: Nijmegen, Rotterdam, Middelburg, Amsterdam, en zelfs Groningen! Wij zijn gericht op de zakelijke markt en werken in diverse gevallen ook met leasecontracten. Zoals bijvoorbeeld voor tijdelijke verlichting. Uiteraard verzorgen wij ook de installatie van de LED verlichting, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Diverse LED verlichting oplossingen

Enkele diensten die wij u kunnen leveren:

Wij zijn specialist in het leveren en installeren van LED verlichting op diverse locaties en omstandigheden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vrijwel elke situatie is anders en bij elke situatie kunnen wij een op maat gemaakte LED oplossing bieden. Bijvoorbeeld voor showroom verlichting, kantoor verlichting, huis en/of tuin verlichting, sfeerverlichting, terreinverlichting of misschien iets heel anders.

LED Design Holland – LED Specialist

Wij zijn LED Design Holland, gevestigd op het industrieterrein Weidehek te Breda en zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van geschikte LED verlichting voor elke situatie. Of het nu om een winkel, kantoor, huis/tuin gaat om of een buiten terrein.. wij brengen het voor u in kaart. Led’s go LED!

Waarom LED Design Holland uit Breda kiezen?

Even een paar punten waarom u nu juist voor LED Design Holland moet kiezen:

  • Jong en flexibel
  • Ervaren medewerkers
  • Vaste contactpersoon
  • Door heel Nederland werkzaam
  • Lichtadvies op maat

Breda, Noord-Brabant

Breda is een welvarende stad met veel succesvolle bedrijven en daardoor hebben wij ook vele klanten uit Breda in ons portfolio. Wij hebben in Breda een prachtig pand waar wij u graag ontvangen op het industrieterrein van Breda. Uiteraard maken wij graag met u een afspraak om uw situatie te bespreken op locatie. Wij kunnen u dan een juiste offerte aanbieden met de mogelijkheden die wij voor u hebben uitgewerkt.

LED Specialist Breda
Laat u informeren/adviseren

Elke situatie vraagt om een juiste specifieke oplossing en daar helpen wij u graag bij.

De voorbeelden en oplossingen op onze website zijn maar een greep uit onze oplossingen, samen met u bedenken we de beste voor uw situatie.

Bij LED Design Holland zijn de mogelijkheden eindeloos.