Maatwerk voor uw bedrijf

Een LED-lichtplan op maat is een op maat gemaakte analyse van de verlichtingsbehoeften van uw bedrijf, waarbij LED-verlichting wordt voorgesteld als een efficiënte en kosteneffectieve oplossing. Het doel is om u inzicht te bieden in de geschatte kosten, besparingen en terugverdientijd die gepaard gaan met het vervangen van conventionele verlichting door LED-verlichting of het vervangen van inefficiënte of inferieure LED verlichting door professionele armaturen.

Lichtplan met 3D-visualisatie

3d-Visualisatie van uw bedrijfsruimte

Ons lichtplan is een op maat gemaakt plan dat we, met ondersteuning van specialistische software, maken. Het betreft een geavanceerde benadering om optimale verlichting te ontwerpen voor verschillende ruimtes binnen een bedrijf, kantoor, winkel, werkplaats etc. Wij houden hierbij rekenen met tal van zaken, daarover geven we zodirect meer uitleg. Het lichtplan biedt u een 3D-visualisatie van de ruimte(s) inclusief berekeningen om nauwkeurige resultaten te leveren. U ziet in één oogopslag welke oplossing voor u het meest duurzaam en passend is. Ook krijgt u inzage in de benodigde investering en terugverdientijd.

Vraag een gratis lichtplan aan! 

Welke gegevens verwerken we in uw lichtplan?

Het proces begint met het invoeren van de specificaties van de bedrijfsruimte, zoals afmetingen, plafondhoogte en natuurlijke lichtinval. Ook het gebruik van de ruimte en doel van de verlichting worden meegenomen, evenals uw wensen en budget. We houden rekening met branche specifieke eisen, keurmerken, energie labels en NEN normeringen. Vervolgens kunnen de gewenste verlichtingsniveaus, kleurtemperaturen en verlichtingsdoelen worden bepaald. Tevens kunnen we specifieke LED-armaturen selecteren.

De software voert vervolgens berekeningen uit om te bepalen hoeveel armaturen er nodig zijn, welke wattages moeten worden gebruikt en waar de armaturen moeten worden geplaatst om aan de vereisten te voldoen. Vanzelfsprekend houdt onze LED verlichtingsadviseur ook rekening met factoren als reflecties, schaduwen en lichtverstrooiing. Een heldere visualisatie van optimale verlichting voor uw bedrijf is het resultaat.

Inzage in de investering en besparing

Ons lichtplan op maat biedt verschillende voordelen. Het zorgt voor nauwkeurige en optimale resultaten en stelt u in staat om verschillende ontwerpalternatieven te verkennen en de beste oplossing te kiezen. Daarnaast biedt ons lichtplan:

  • Een heldere kostenramingen voor de aanschaf en installatie van de LED-verlichting.
  • Een energiebesparingsprognose in vergelijking met de huidige verlichting.
  • Inzage in de terugverdientijd, dat wil zeggen de geschatte tijd die nodig is om de initiële investering terug te verdienen via energiebesparingen.
zakelijke LED verlichting

Een weloverwogen beslissing

Het lichtplan kan bedrijven dus ondersteunen bij het nemen van een weloverwogen beslissing en het plannen van budgetten voor verlichtingsupgrades. Wilt u meer informatie? Heeft u vragen over branche specifieke eisen, energiebesparingsplicht of wenst u een lichtplan op maat? Wij helpen u graag.


OOK INTERESSANT
Lichtplan opstellen