Lichtplan op maat

Wij als LED specialist informeren u over de (maatwerk) mogelijkheden en maken softwarematig een lichtplan op maat; specifiek voor uw situatie. Deze 3 D visualisatie geeft u een helder beeld van de mogelijkheden. Vanzelfsprekend houden wij de Arbo wetgeving en de Europese NEN normen nauwlettend in de gaten. Wist u trouwens dat u fiscaal voordeel kunt verkrijgen bij de overstap naar LED verlichting voor bedrijven? Via de Energie Investeringsaftrek (EIA) verkrijgt u subsidie op LED verlichting. Het maximum investeringsbedrag dat voor EIA in aanmerking komt bedraagt € 25 per 1.000 lumen door de armatuur gegenereerde lichtstroom. Vanzelfsprekend vragen wij voor u de subsidie aan.

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
10 jaar specialist

Laag energieverbruik

Het plaatsen van LED verlichting in uw bedrijfspand brengt enkele voordelen met zich mee. Het belangrijkste voordeel waar u van profiteert na het plaatsen van LED is het feit dat LED verlichting in een bedrijfspand een lager energieverbruik heeft ten opzichte van de prestatie. Dit betekent in de praktijk dat u wel 50 tot 90 procent kunt besparen op de energierekening, simpelweg door de TL verlichting van uw bedrijf te vervangen met duurzame LED verlichting.

LED verlichting met een laag energieverbruik

LED verlichting etalage met lange levensduur

Lange levensduur

Een ander voordeel van LED verlichting bij bedrijven is de lange levensduur in vergelijking met andere lampen, zoals TL verlichting. Dit betekent dat u niet alleen geld bespaart op de energierekening, maar ook minder geld hoeft te investeren in het aanschaffen van nieuwe verlichting voor uw pand.

Trillingvrij, sfeervol en innovatief

Tot slot is professionele LED verlichting sfeervol, biedt een goede kleurweergave
(CRI) en is volledig veilig. Waar LED verlichting enkele jaren geleden nog enkel wit licht af kon geven, kan er tegenwoordig een zeer sfeervol licht gecreëerd worden. Verder is LED verlichting vrij van trillingen en biedt rust aan de ogen. De lampen worden niet warm en raken dus niet oververhit. Verder zijn er tal van innovatieve snufjes te verkrijgen, zoals daglichtregeling, dimbare LED verlichting en aanwezigheidsdetectie.

LED verlichting biedt goede kleurweergave

Interesse in LED verlichting bedrijven?

Heeft u interesse in LED verlichting voor uw bedrijf of bedrijfspand? Wellicht wilt u meer informatie over de EIA aftrekpost voor bedrijven? Wij helpen u graag bij al uw vragen. Neem contact op voor goed advies. Dan kunnen wij u meer vertellen over de armaturen en verlichtingssoorten die wij aanbieden. Eveneens bieden wij maatwerk oplossingen. Wij werken enkel met goedgekeurde, kwalitatieve LED verlichting en volledig volgens de gestelde normen.

Door ons gerealiseerde LED verlichting in/bij bedrijfspanden