LED verlichting bedrijfspand

Geld besparen? Kies voor LED verlichting in uw bedrijfspand!

De meeste kantoorpanden in Nederland worden uitgerust met TL verlichting. Het plaatsen van TL verlichting in kantoren was tot enkele jaren geleden de beste manier om kantoren op een vrij voordelige manier goed te verlichten, maar tegenwoordig is dit niet meer het geval. Wilt u nu de beste verlichting voor uw kantoorruimte, dan kunt u beter kiezen voor LED verlichting in uw bedrijfspand.

Voordelen van LED verlichting

Het plaatsen van LED verlichting in uw bedrijfspand brengt enkele voordelen met zich mee. Het belangrijkste voordeel waar u van profiteert na het plaatsen van LED verlichting in de kantoorruimte, is het feit dat LED verlichting in een bedrijfspand een lager energieverbruik heeft ten opzichte van de prestatie. Dit betekent in de praktijk dat u wel 50 tot 90 procent kunt besparen op de energierekening, simpelweg door de TL verlichting van uw kantoor te vervangen met duurzame LED verlichting.

Een ander voordeel van LED verlichting in een bedrijfspand is het feit dat LED verlichting een langere levensduur heeft dan bijvoorbeeld TL verlichting. Dit betekent dat u niet alleen geld bespaart op de energierekening, maar ook minder geld hoeft te investeren in het aanschaffen van nieuwe verlichting voor uw kantoorpand.

Tot slot is LED verlichting sfeervol en volledig veilig. Waar LED verlichting enkele jaren geleden nog enkel wit licht af kon geven, kan er tegenwoordig een zeer sfeervol licht gecreëerd worden door LED panelen. Daarnaast worden de lampen niet warm bij lang ontsteken, wat de lampen veel veiliger maken dan andere vormen van verlichting.

Eenvoudig LED verlichting in een bedrijfspand plaatsen

Het vervangen van de TL verlichting van uw kantoorpand door LED verlichting lijkt misschien wat ingewikkeld, maar in feite is dit zo gebeurd. Maakt u gebruik van de expertise van LED Design Holland, dan kan uw TL verlichting gemakkelijk, snel en veilig vervangen worden door duurzame LED verlichting. Zelfs LED verlichting op maat is voor ons geen probleem. Meer weten over het plaatsen van LED verlichting in uw bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Door ons gerealiseerde LED verlichting in/bij bedrijfspanden