Focus op kleurechtheid bij showroom LED verlichting

Het woord showroom zegt het al: er worden producten getoond aan uw klanten. In uw geval is het essentieel dat bezoekers die geïnteresseerd zijn uw items goed kunnen bekijken. Dit betekent genoeg licht voor alle innovatieve details, belangrijke items in de spotlight en zeker ook eerlijk licht. Hiermee bedoelen we dat de kleur die te zien is de werkelijke kleur is. Het komt hierbij aan op een hoge CRI waarde. CRI staat voor Coloring Rendering Index en die geeft de kleurnatuurgetrouwheid aan van verlichte objecten. Als u zaken doet met LED Design Holland krijgt u eersteklas LED armaturen met de juiste CRI waarde en weet u dus zeker dat de verlichting in uw showroom professioneel en levensecht is.

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
Jong en vakkundig team

De LED verlichting showroom & werkplaats

Vele autodealers hebben naast een showroom ook een werkplaats. U als eigenaar weet als geen ander hoe belangrijk de verlichting is waarbij uw mensen werken. Met verlichting kan het helaas vrij gemakkelijk mis gaan. Een slechte gelijkmatigheid in de verlichting geeft onnodige, belemmerende schaduwen. Armaturen die zomaar ergens zijn opgehangen en die niet voldoen aan de juiste eisen kunnen zorgen voor verblinding. LED Design Holland voorkomt dit soort situaties. Wij kennen de Arbo wetgeving tot in detail en werken strikt volgens de Europese NEN normen. Voor uw werkplaats en showroom maken wij softwarematig een lichtplan op maat.

Showroom verlichting

We houden ons strikt aan een realistische verlichtingsrichtlijn. We gebruiken in de werkplaats alleen LED armaturen met een lage verblindingswaarde. Kleurnuances, afwerkingsdetails en herstelplekjes zijn hierbij uitstekend zichtbaar. Wat dacht u van showroom verlichting dat aangestuurd wordt d.m.v. een lichtmanagementsysteem? Zaken als daglichtregeling, aan-/afwezigheidsdetectie en automatische tijdsturingen zorgt voor maximale besparing. Verlichtingsopdrachten kunnen worden gericht aan individuele lampen in de showroom of aan alle armaturen. Als u investeert in een stabiel en betrouwbaar lichtplan van LED Design Holland kunnen uw mensen hun werk onder de best mogelijke omstandigheden uitvoeren. En uw klanten die de showroom bezoeken? Zij zullen 100% tevreden zijn.

Van railverlichting tot spots

LED Design Holland is gevestigd in Breda en vandaaruit wordt in het hele land gewerkt. Onze gediplomeerde lichtexperts hebben ervaring in de meest uiteenlopende branches bij grote en kleine ondernemingen. Ook voor u kunnen we van toegevoegde waarde zijn. Afhankelijk van de specifieke ruimte stellen we een duurzaam en kostenbesparend lichtplan op. Daarin geven we aan waar licht nodig is, wat de functie is van het licht en welke lichtsfeer gewenst is. Efficiëntie & design passen we naadloos in elkaar. Van LED railverlichting tot spots: ons aanbod is oneindig groot. Voor iedere ruimte hebben wij de passende LED verlichting en armaturen. Vanzelfsprekend bieden wij enkel de hoogst mogelijke kwaliteit en uw showroom verlichting gaat dan ook jaren mee.

LED verlichting industrie