Focus op kleurechtheid bij showroom LED verlichting

Het woord showroom zegt het al: er worden producten getoond aan uw klanten. In uw geval is het essentieel dat bezoekers die geïnteresseerd zijn in kopen of leasen, de wagens goed kunnen zien. Dit betekent genoeg licht voor alle innovatieve details en zeker ook eerlijk licht. Hiermee bedoelen we dat de kleur die te zien is de werkelijke kleur is. Het komt hierbij aan op een hoge CRI waarde. CRI staat voor Coloring Rendering Index en die geeft de kleurnatuurgetrouwheid aan van verlichte objecten. Als u zaken doet met LED Design Holland krijgt u eersteklas LED armaturen met de juiste CRI waarde en weet u dus zeker dat de verlichting in uw showroom professioneel en levensecht is.

Begeleiding van A tot Z
Vast contactpersoon
Jong en vakkundig team

De LED verlichting in de werkplaats in vertrouwde handen

Bent u eigenaar van een autoschadebedrijf of garagebedrijf? U weet als geen ander hoe belangrijk de verlichting is waarbij uw mensen werken. Met verlichting kan het helaas vrij gemakkelijk mis gaan. Een slechte gelijkmatigheid in de verlichting geeft onnodige, belemmerende schaduwen. Armaturen die zomaar ergens zijn opgehangen en die niet voldoen aan bepaalde eisen kunnen er voor zorgen dat monteurs verblind worden. LED Design Holland voorkomt dit soort situaties. Wij kennen en Arbo wetgeving tot in detail en werken strikt volgens de Europese NEN normen.

We houden ons strikt aan een realistische verlichtingsrichtlijn. We gebruiken alleen LED armaturen met een lage verblindingswaarde. Kleurnuances, afwerkingsdetails en herstelplekjes zijn hierbij uitstekend zichtbaar. Als u investeert in een stabiel en betrouwbaar lichtplan van LED Design Holland kunnen uw mensen hun werk onder de best mogelijke omstandigheden uitvoeren. En uw klanten? Zij zullen 100% tevreden zijn.

Waarom kiezen voor LED Design Holland

LED Design Holland is gevestigd in Breda en vandaaruit wordt in het hele land gewerkt. Onze gediplomeerde lichtexperts hebben ervaring in de meest uiteenlopende branches bij grote en kleine ondernemingen. Ook voor u, zelfstandige in de automotive, kunnen we van toegevoegde waarde zijn. Afhankelijk van de specifieke ruimte stellen we een duurzaam en kostenbesparend lichtplan op. Daarin geven we aan waar licht nodig is, wat de functie is van het licht en welke lichtsfeer gewenst is. Efficiëntie heeft altijd voorrang. U krijgt precies het aantal lampen dat nodig is en precies die lampen die het meest functioneel zijn. Iedere lamp afzonderlijk is van de hoogst mogelijke kwaliteit en gaat jaren mee.

LED verlichting industrie